Modni teaser

Kylie Jenner: Modna diverzija ili novi poslovni iskorak?

Osnivačica i vlasnica tvrtke Kylie Cosmetics najavljuje vlastitu, dizajnersku modnu priču u provokativom odjevnom predmetu.

Osnivačica je i vlasnica kozmetičke tvrtke Kylie Cosmetics, a sada se čini kako svoje poslovno carstvo dodatno širi i na modu. Kylie Jenner, najmlađa samoostvarena milijarderka koja je svoje bogatstvo stvorila zahvaljujući svom kozmetičkom brendu, lansirala je teaser ili bolje rečeno, seksepilnu najavu svog ulaska u modu. Pozira odjevena samo u crnu, predimenzioniranu kožnatu jaknu - haljinu s dva patentna zatvarača. Utjecajna influencerica i poslovna žena povukla je "ciferšluse" prema dolje i na odvažno krojenoj jakni pojavila su se dva visoka proreze. Izazovnu kombinaciju začinila je crvenim štiklama sa stiletto potpeticama.

image

Najava novog poslovnog pothvata

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

U popratnoj objavi stoji: "Upoznajte Khy", ostavljajući fanovimada pogađaju o čemu se radi, ali sve se čini kako svoje carstvo širi u modni svijet.

Zvijezda reality showa "The Kardashians" dosad je uživala stilizirati vlastiti look na tjednima mode: njene modne kombinacije iz Pariza katkad su "prijetile" zasjeniti sami modni događaj. Prisjetimo se, primjerice, pariškog Tjedna mode početkom godine, kada se uoči Schiaparellijevoj couture revije pojavila u njihovoj haljini ukrašenom povećom (umjetnom) lavljom glavom. Kasnije je istu kombinaciju na pisti tijekom Schiaparellijeve revije nosila Irina Shayk, ali osnivačica Kylie Cosmetics isfurala je subverzivnu modnu kombinaciju puno bolje. Osmislio ju je Daniel Roseberry, kreativni direktor Schiaparellja, s kojim Kylie ima poseban, prijateljski odnos.

image

Kylie Jenner u Schiaparelliju početkom ove godine, u Parizu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U rujnu ove godine, u Parizu je privukla pozornost svjetlucavom Schiaparellijevom kreacijom. Za njom su se okretali i kada se pojavila u crveno-ružičastom haljina-ogrtaču The Attico te upripijenoj Ferraga haljini.

Kylie, ukratko, već dugo sudjeluje u glamuroznim "off" modnim događanjima, pa tajanstvenim teaserom na svom Instagram profilu najavljuje novo poglavlje. Sve što je rekla u teaseru bilo je: "Uskoro". Kada će prijeći s riječi na modno djelo i hoće li se baviti isključivo kožnatim odjevnim predmetima, doznat će se u idućoj objavi.

Linker
24. travanj 2024 14:54