U Londonu

Lindsay Lohan bez trunčice šminke blista u društvu najdražih muškaraca

Glumica i financijer prije nekoliko su dana doputovali u London, a tamo koriste svaku priliku da bi se družili s njenim bratom.

Lindsay Lohan potpuno uživa u svom ‘novom‘ životu, braku i ljubavi, vidi se to iz svake nove fotografije koja dođe u svjetske medije. Ovog puta nije riječ o nekom namještenom snimanju bilo profesionalnom ili za Instagram, nego su slike nastale na ulici zahvaljujući neumornim paparazzima.

Osim što je glumica iznimno dobre volje, nije uopće skrivala lice ispod tamnih naočala ili debelih slojeva šminke. Jednostavno obučena, bez frizure ili šminke Lindsay je pokazala da naprosto blista.

image

Lindsay Lohan i Bader Shammas u Londonu

NASH/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U njenoj sreći sigurno imaju ‘prste‘ i dva muškarca s kojima je pila piće - suprug Bader Shammas te njen brat Dakota ‘Cody‘ Lohan, s kojim se par našao na piću u pubu.

Glumica i bankar prije nekoliko dana doputovali su u London, gdje neopterećeno uživaju i susreću se s dragim ljudima. Tako su sunčani dan iskoristili za piće na terasi londonskog puba smještenog u kvartu Knightsbridge.

image

Našli su se u pubu s njenim bratom Codyjem

NASH/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Lindsay i ekipa naručili su nešto za jelo i uzeli pića te živahno razgovarali. Glumica se nije sustezala od izmjenjivanja nježnosti sa suprugom te mu je u jednom trenu stavila glavu na rame. U drugim je trenucima živahnog razgovora, bratu pokazivala snimke s mobitela i veselo gestikulirala.

Društvo je bilo ležerno odjeveno te se ni po čemu nisu izdvajali od ostatka prolaznika i posjetitelja puba. Par koji se zaručio u studenom prošle godine, vjenčao se početkom ljeta, a 36-godišnja glumica vijesti o svom vjenčanju objavila je na Instagramu početkom srpnja uz riječi "ja sam najsretnija žena na svijetu".

image

Lindsay je izašla bez imalo šminke

NASH/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumica koja je slavu stekla još kao dijete, u jednom trenu rane mladosti je punila tabloide zbog svojih poroka. No čini se da je okrenula novu stranicu, a pogotovo otkako je započela vezu s financijerom Shammas pronašla je mir i zadovoljstvo kojom naprosto zrači.

Linker
13. travanj 2024 19:16