Nema više partijanja

Lindsay Lohan: ‘Udala sam se. Svaka žena trebala bi se ovako osjećati svaki dan‘

Američka glumica održala je riječ da od svog vjenčanja s financijašem Baderom Shammasom, s kojim je u vezi preko dvije godine, neće napraviti velik događaj nego će samo javiti sretnu vijest, bez detalja o obredu.

Američka glumica Lindsay Lohan održala je riječ da nikad neće biti mladenka čije će vjenčanje u tolikoj mjeri biti grandiozno da zasluži ne baš laskav nadimak "bridezila". Kad se u studenom prošle godine pohvalila zarukama s markantnim financijašem Baderom Shammasom, rekla je fanovima da od svog najljepšeg dana neće napraviti cirkus. Tako je i bilo: na Instagram profilu prošlog petka je objavila da se udala, prenosi People. Nije navela detalje o obredu, vjenčanici, zavjetima, vjenčanom buketu, burmama, tko joj je došao na vjenčanje, kamo će otići na medeni mjesec? Sve što je otkrila nekoliko je rečenica šture objave, no fanovi joj ne zamjeraju. Sretni su što je napokon pronašla ljubav.

"Najsretnija sam žena na svijetu. Ne zato što trebam muškarca, već zato što me pronašao i znao da želim pronaći sreću i milost. Zapanjena sam što je on moj suprug. Moj život i sve moje. Svaka žena bi se trebala ovako osjećati svaki dan", napisala je glumica.

image
DAVID WARREN/DDP USA/PROFIMEDIA

Zvijezda filma "Obiteljska pravila" koja je zbog ovisnosti o alkoholu i drogama umalo upropastila karijeru, preselila se prije osam godina u Dubai gdje je pronašla ulagače za svoj novi projekt, noćne klubove u Ateni, Dubaiju i u New Yorku.

Čitajte i: Nakon zaruka, dijete? Lindsay Lohan ovim je potezom dala naslutiti lijepe vijesti

Glumi se vratila prošle godine: snimila je za Netflix romantični, božićni film "Falling for Christmas" i predstavila se kao nova Lindsey koja se napokon riješila starih poroka. Čini se da dio zasluga za to pripada njezinom suprugu, kuvajtskom financijašu koji živi i radi u Dubaiju, gdje su se upoznali. Da izlazi sa zgodnim, godinu dana mlađim Baderom Shammasom, potpredsjednikom tamošnje podružnice banke Credit Suisse, 36-godišnja glumica otkrila je prije dvije godine, na rock koncertu u tom gradu. U opisu objave nekad najveća holivudska partijanerica (iza nje su brojna uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju, pozitivni testovi na drogu i odlasci na prisilna odvikavanja), stajale su tek dvije riječi:" Čarobna noć". Zacijelo je jednako čarobno bilo i njezino vjenčanje kojim je otvorila novu, sretniju stranicu u životu - s mnogo ljubavi i bez opijata.

Linker
19. travanj 2024 15:51