IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
neočekivani prekid

Ljubav nije potrajala: Holivudski glumci nakon 4 godine krenuli svatko svojim putem

Mladu glumicu ljubavni prekid nije obeshrabrio. Kaže da je i dalje nepopravljivo romantična i da još vjeruje u ljubav na prvi pogled.

Mladu glumicu ljubavni prekid nije obeshrabrio. Kaže da je i dalje nepopravljivo romantična i da još vjeruje u ljubav na prvi pogled.

Još jedna glumačka ljubavna veza došla je do završetka - Elle Fanning i Max Minghella prekinuli su nakon nešto više od četiri godine ljubavi, što je 24-godišnja glumica i potvrdila u razgovoru za Harper‘s Bazaar UK. Unatoč prekidu, koji je, barem za javnost, bio pomalo iznenadan, zvijezda serije "Velika" rekla je da je i dalje nepopravljivo romantična. "Vjerujem u ljubav na prvi pogled. Recite mi da sam luda, ali vjerujem da je to moguće. Osjećam da je to moja sudbina", rekla je mlađa sestra poznatije glumice Dakote Fanning.

Ona i 37-godišnji Max, sin poznatog glumca Anthonyja Minghelle, počeli su kao suradnici, dok su 2018. snimali film "Teen Spirit" za koji je on napisao scenarij i režirao ga. Max, koji se proslavio ulogom Nicka u "Sluškinjinoj priči", hvalio je tada Elle zbog njene posvećenosti poslu i nije dugo trebalo da odnos podignu na višu razinu.

image

Elle Fanning i Max Minghella

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao par, prvi puta su bili "uhvaćeni" u Firenzi kako šeću gradom držeći se za ruke. Poslije više i nisu pokušavali skrivati vezu, pa su snimljeni u Londonu kako izmjenjuju nježnosti u javnosti. Doduše, nisu od svoje veze radili ni paradu, pa su privatnost uglavnom čuvali od očiju radoznale javnosti. U to je vrijeme glumica skromno izjavljivala kako vole raditi zajedno, a u siječnju ove godine dobro obaviješten izvor rekao je za US Weekly da su njih dvoje "u boljoj fazi nego ikada", dodajući kako im razlika u godinama ne predstavlja baš nikakav problem. "Elle voli njegovu zrelost i inteligenciju, kao i strast za umjetnošću i kulturom", otkrio je izvor. Je li izvor bio pogrešno informiran ili je glumački dvojac odlično skrivao nesuglasice, za sada nitko od njih ne otkriva. U svakom slučaju, glumicu prekid neće omesti u ostvarivanju snova – u idućih deset godina voljela bi "roditi djecu i glumiti Grace Kelly u nečemu".

Linker
27. travanj 2024 11:38