zajedno su prošli sve

Luka i Vanja Modrić imaju razloga za slavlje, on poručuje: ‘Uvijek ću ti čuvati leđa‘

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije čestitao je rođendan supruzi Vanji Modrić.

"Uvijek ću ti čuvati leđa! Sretan rođendan ljubavi moja!", tim je riječima Luka Modrić, jedan od najboljih nogometaša svijeta supruzi Vanji Modrić, čestitao rođendan.

I to na engleskom, jer Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije i igrač madridskog Reala, odavno nije predmet obožavanja samo u svojoj domovini, nego u cijelom svijetu.

A njegova supruga Vanja Modrić, koja je s njim prošla sve selidbe, transfere i najveće uspjehe od zagrebačkog Dinama do najtrofejnijeg španjolskog kraljevskog kluba po svemu je netipična žena nogometaša. S Lukom detaljno analizira i razgovara o svakom njegovom klupskom i reprezentativnom nastupu, profili na društvenim mrežama su joj zaključani i dostupni samo bliskim članovima obitelji i prijateljima, a zajedno s njim dogovara sve najvažnije privatne i poslovne odluke.

Zajedno su već 18 godina, Vanja Modrić drži tri stupa njihove peteročlane obitelji, a Luku je upoznala kao zaposlenica agencije Zdravka Mamića. Telefonski poziv pretvorio se u razgovor koji je potrajao satima, a nakon toga našli su se na piću u kvartovskom kafiću. Nakon dvije godine veze započeli su zajednički život, vjenčali su se 2010. u Zagrebu, a intimna svadbena svečanost održana je u restoranu Okrugljak.

Nakon rođenja sina Ivana priredili su i crkveno vjenčanje i svadbu za širi krug u hotelu Westin. Zajedno odgajaju sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju, a nakon okončanja Lukine veličanstvene karijere, jednog dana kad za to dođe vrijeme, planiraju preseljenje i povratak u Zagreb.

Linker
19. travanj 2024 17:55