Šampionski odmor

Modrić i Kovačić s obiteljima zajedno ljetuju na Jadranu: Fotografije otkrivaju koliko su bliski

Dvojica Vatrenih unajmili su luksuzan brod na koji su se ukrcali sa suprugama i njihovih četvero mališana.

Nakon što se polovinom lipnja za odličnu sezonu počastio odmorom u talijanskom Portofinu, gdje su se prije mjesec dana vjenčali Kourtney Kardashian i Travis Barker, najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić od ovoga tjedna uživa u čarima naše obale. I dok su u Italiji on i supruga Vanja bili sami s njihovo troje djece, sada im se u morskim radostima pridružio Mateo Kovačić sa svojom obitelji.

I Luka i Mateo na svojim su Instagramima podijelili fotografije s odmora na Jadranu koje su izazvale pravo oduševljenje njihovih pratitelja.

Dvojica muškaraca i njihove obitelji sjajno se zabavljaju krstareći obalom, a vrijeme uglavnom provode rashlađujući se svi skupa u moru. Očekivano, najbolje se zabavljuju njihovi mališani: Lukina djeca Ivano, Ema i Sofija te Mateov godinu i pol dana star sinčić Ivan.

Pratitelji našeg kapetana Vatrenih i zvijezde Real Madrida primjetili su i koliko je Luka nježan prema malenom Ivanu kojemu su on i njegova supruga Vanja krsni kumovi. Blisko prijateljstvo Luke i Matea, koji igra za engleski klub Chelsea, traje već dugo vremena, a lani su skupa snimili kampanju za brend Lunilou.

image

Luka i Mateo u kampanji brenda Izabel Kovačić

SANJA JAGATIĆ ZA LUNILOU

Iza tog hrvatskog brenda ekološki osviještene i održive mode, čiji su proizvodi izrađeni od isključivo organskih materijala sa GOTS certifikatom i proizvedeni u Hrvatskoj, stoji Mateina supruga Izabel Kovačić.

Čitajte i: Mateo Kovačić i Luka Modrić kao modeli za poznati domaći brend: Znate li koje su njihove najdraže trenirke?

Linker
19. travanj 2024 00:35