Gender reveal party

Maja Lena Lopatny otkrila spol bebe: "Već si najvoljenije biće na svijetu"

Kći glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, sredinom siječnja ekskluzivno je za Gloriju potvrdila da je trudna, a sada je otkrila i spol djeteta koje nosi.

Bivša televizijska voditeljica, PR menadžerica i poduzetnica Maja Lena Lopatny posljednjih mjeseci uživa u blaženom stanju. Kći glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, koji je umro prije nepune dvije godine, sa životnim partnerom Karlom Šeparovićem iščekuje rođenje prvog djeteta. Da je trudna ekskluzivno je potvrdila za Gloriju sredinom siječnja, a sada je otkrila i spol bebe koja im stiže ovo ljeto.

"Djevojčica ili dječak?", upitala je Maja Lena svoje pratitelje na Instagramu, a potom i objavila emotivnu snimku koja prikazuje kako s partnerom buši veliki balon u kojem su se nalazili maleni ružičasti baloni čime su budući roditelji otkrili da im uskoro stiže djevojčica. "Već si sada najvoljenije biće na planeti", dodala je Maja Lena Lopatny u objavi ispod koje su se zaredale čestitke.

O trudnoći je ranije progovorila i za Gloriju ne krijući koliko uživa u iščekivanju prinove. - Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi. U potpunosti se razotkriva još jedan aspekt koji do sada iskustveno nisam poznavala. Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom - rekla nam je Maja Lena pred kojom su sada slatke brige i dileme.

image
MARKO TODOROV/CROPIX

- Ime još nemamo, oko toga se tek trebamo dogovoriti, ali sigurno je da će biti kratko i unikatno - priznala je Maja. Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinom odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa stoga smo pokušali doznati i tko je čovjek koji ju je osvojio. - Ja bih i dalje to zadržala u svojoj intimi, budući da Karlo nije javna osoba. Mislim da je dovoljno velika stvar to da smo se zajedno odlučili da će sudjelovati u javnoj objavi trudnoće. Mogu samo reći da je Karlo čovjek kojeg je odabralo moje srce i da je on moja najveća podrška i oslonac, uz obitelj i prijatelje - istaknula je Maja i tako ispoštovala želju svog partnera koji nikada nije htio biti dio javne scene, no unatoč tome poštuje sve elemente Majinog života pa tako i interes medija za njezin život.

Upravo Karlo bio joj je najveća podrška i kada joj je život nakon duge i teške bolesti oduzeo voljenog oca Ronalda Lopatnyja. - Jako sam bila i ostala vezana za tatu. Bol se nije smanjila, samo sam se naučila živjeti s njom. Neopisivo mi nedostaje svakog trenutka. Kad je bilo najteže najviše su mi pomogli Karlo, mama, obitelj i prijatelji, zahvalna sam im svima. Divno je imati takve ljude oko sebe - istaknula je Maja koju jedva čekamo vidjeti u majčinskoj ulozi.

image
MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
09. travanj 2024 16:53