svakodnevni život

Maja Šuput objavila fotke na kojima je u kućnom izdanju: ‘Kad smo najmanje glamurozni...‘

"Sva ljepota svijeta sažeta u par slikica" i "Tu i izgledate ko bomboni... Najljepše slike do sada", tek su dva od brojnih komentara obožavatelja pjevačice koje su ovi prizori razgalili

Maja Šuput na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije na kojima ona i njena mala obitelj izgledaju besprijekorno. Nakon što se pohvalila da ima najboljeg muža na svijetu jer joj je poklonio 3500 ruža za Valentinovo, sad je iznenadila fanove spontanim fotografijama sa sinčićem Bloomom.

"Mi. Doma. Život. Kad smo najmanje glamurozni onda smo sebi najglamurozniji", napisala je pored fotografija na kojima se ona i Bloom grle, igraju i smiju u kućnom izdanju, na podu svoje dnevne sobe.

"Sva ljepota svijeta sažeta u par slikica" i "Tu i izgledate ko bomboni... Najljepše slike do sada", tek su dva od brojnih komentara obožavatelja pjevačice koje su ovi prizori razgalili.

Pjevačica i poduzetnica na Valentinovo je otkrila kako ju je suprug Nenad Tatarinov iznenadio.

"Wooooow! Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu! Sretno Valentinovo svima", napisala je Maja Šuput uz niz fotografija koje pokazuju njihov dnevni boravak ispunjen vazama u kojima se nalaze crvene ruže.

U Storijima je Maja objasnila kakav je to bio pothvat. Cvijeće su cvjećari počeli slagati već u pet ujutro, zatim je pokazala kako je izgledala vožnja u automobilu zatrpanom ružama, kao i iskrcavanje mirisnog "tereta". Iz auta su vaze s cvijećem prvo došle ispred haustora njihove zgrade, a tek onda u stan.

Linker
16. travanj 2024 06:51