‘JAKO SI JE VAŽAN‘

Maja Šuput odvela Blooma na prvo šišanje

Pjevačica je na društvenim mrežama otkrila da je njezin sinčić 2023. godinu započeo novim iskustvom i prokomentirala kako si je "jako važan".

Ovih je blagdana glavna zvijezda Instagram profila Maje Šuput Tatarinov neupitno bio njezin jednogodišnji sinčić Bloom. Nakon što je raznježila obožavatelje fotkama Blooma odjevenog u soba i pomoćnika Djeda Božićnjaka, pjevačica je otkrila da je 2023. godinu započeo s novim iskustvom - prvim šišanjem.

Podijelila je video u kojem Bloom šeta frizerskim salonom i pritom pokazala njegovu novu frizuru. Naime, njegove nestašne uvojke frizer je "ukrotio" i upleo u dvije pletenice.

"Palo je prvo šišanje i prva profi frizura pa sam jako važan", napisala je Šuput uz simpatičnu snimku, na kojoj je ubrzo prikupila više od 13 tisuća lajkova.

Na Instagram Storyju kasnije je pojasnila da su ipak ostavili dosta kose.

Podsjećamo, Maja je Novu godinu dočekala na pozornici, zabavljajući okupljene u gradu Rabu. Nakon što je s odbrojala posljednje sekunde 2022. godine, pojurila je u zagrljaj svog supruga Nenada Tatarinova, koji ju je bodrio pored bine. Njezin suprug i sin sve su što priželjkuje u ovoj godini, otkrila je sljedećeg dana pjevačica uz idiličan prizor obiteljskog druženja u rapskoj igraonici.

Linker
17. travanj 2024 13:23