Zagreb, 081222.
Snimanje novogodisnje naslovnice Glorie.
Na fotografiji: Maja Suput Tatarinov.

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
VELIKA PROMJENA

Maja Šuput više neće voditi ‘Ples sa zvijezdama‘, zamijenit će je ova voditeljica

Priča se da je pjevačica odlučila usporiti tempo te se u novoj sezoni popularnog showa neće pojaviti uz Igora Mešina.

Ovog proljeća će u novoj sezoni popularnog showa "Ples sa zvijezdama" 13 novih parova odmjeriti snage pred već dobro uigranim žirijem koji čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci. Sve se više šuška kako ćemo uz nove zvijezde također gledati i novu voditeljicu jer je pjevačica Maja Šuput Tatarinov odlučila uzeti predah.

Slobodna Dalmacija piše kako bi Majino mjesto uz Igora Mešina trebala zauzeti voditeljica Tamara Loos. Dodaju kako u pitanju nije nikakav skandal jer će se Šuput nastaviti pojavljivati u zabavnim formatima Nove TV, uključujući novu sezonu "Supertalenta" čije snimanje uskoro započinje. Navode kako Maji treba odmor jer njezine su subote i do godinu dana unaprijed rezervirane za nastupe na svadbama, dok se "Ples sa zvijezdama" prikazuje uživo nedjeljom.

image

Tamara Loos

ŽELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Kako doznajemo, svestrana Šuput ove je godine odlučila usporiti tempo i više se posvetiti svojoj obitelji, sinu Bloomu i suprugu Nenadu Tatarinovu, pa moguće kako je i to presudilo njenoj odluci.

Tamara Loos dugo je bila voditeljica na HRT-u, a trenutačno je zaposlena na Top Radiju. Publika je pamti i po pojavljivanju u showu "Zvijezde pjevaju" 2010. godine, kada je u paru s mentorom Markom Toljom osvojila drugo mjesto. Tamara se okušala i u glumi te se pojavila u serijama "Horvatovi" i "Pod sretnom zvijezdom".

Linker
23. travanj 2024 21:04