Prvi put je postao otac

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Stigla je curica

Maluma otkrio da je postao otac i otkrio ime kćeri: "Rođena je ljubav naših života"

Kolumbijskom glazbeniku i njegovoj partnerici Susani Gomez među prvima je čestitala imenjakinja Paris Hilton, mama dvoje male djece i uspješna DJ-ica, oduševljena što s bebom ima nešto zajedničko.

Kolumbijskom glazbeniku i njegovoj partnerici Susani Gomez među prvima je čestitala imenjakinja Paris Hilton, mama dvoje male djece i uspješna DJ-ica, oduševljena što s bebom ima nešto zajedničko.

Kolumbijski glazbenik Maluma i njegova partnerica, Susana Gomez prvi put su postali roditelji. Pjevač i tekstopisac, čije je pravo ime Juan Luis Londoño Arias, pohvalio se sretnom viješću na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio neodoljivu fotografiju svog kažiprsta i bebinih prstića koji proviruju ispod pokrivača. Kako je prije najavio, na svijet je 9.ožujka stigla djevojčica Paris Londoño Gomez, a jedan od najbolje prodavanih latino muzičara, dan kasnije, 10. ožujka objavio je: "U 8:23 ujutro, 9. ožujka, rođena je ljubav naših života, Paris Londoño Gomez. Hvala vam svima na rođendanskim porukama i lijepim željama", napisao je sretni 30-godišnji tata na španjolskom, uz crno-bijelih fotografiju prstića prinove kojom je rastopio srca fanova. Dirnuti su bili i njegovi kolege, američki glazbenici Diplo te Prince Royce, kao i portorikanski muzičar Wisin. "Čestitam brate... nadnaravna ljubav", komentirao je Wisin na španjolskom.

Za najduhovitiju objavu popratnu objavu zaslužna je Paris Hilton, uspješna DJ- ica te mama dvoje male djece: trinaestomjesečnog sina Phoenixa i kćerkice London koja je stigla na svijet u studenom prošle godine. "Čestitam @Maluma! Dobro došli u klub! Obožavam njezino ime!" napisala je Paris.

Da je beba na putu, glazbenik je otkrio tijekom turneje Don Juan u listopadu 2023. godine,a njegovo srce osvojila je Susana Gomes. Riječ je o kolumbijskoj arhitektici i dizajnerici interijera koja je u veljači prošle godine sa sestrom Julianom, pokrenula liniju nakita Sileo Timeless Jewelry. Vjeruje se da su postali par u ljeto 2020., tri godine nakon što su se upoznali na snimanju njegove pjesme "Felices Los 4". Vezu su potvrdili na prvu godišnjicu veze, zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Maluma je, pak, svoja očekivanja u ljubavi - koja je njegova djevojka ispunila - isprepleo je s hitom "Procura". Na početku pjesme muzičar koji je dosad prodao oko 18 milijuna nosača zvuka, na jednom od svojih prethodnih koncerata počinje pripovijest o paru koji ima nezaboravnu romansu i potom glasno poručuje djevojci: "Volim te. Toliko godina u potrazi za ljubavlju negdje drugdje i nisam shvatio da je pored mene." Slijedi četverominutni video te pjesme kojim je dokumentirao njihovu vezu s nikad viđenim, isječcima iz privatnog života, među kojima i trenutak kad su saznali da će postati roditelji te "wow" moment kad su doznali da će dobiti djevojčicu.

image

S djevojkom Susanom Gomez na prošlogodišnjoj dodjeli latinoameričkih Grammyja

SHUTTERSTOCK

"Glazba je jedini način na koji mogu razgovarati sa svojim obožavateljima i želio sam im dati do znanja da ću dobiti dijete", pojasnio je kasnije glazbenik”, izjavio je za kanal NPR Music Alt.Latino. Treba dodati i to da su se na TikToku prošle godine pojavile glasine da je par zaručen, no Maluma je to opovrgao, navodi Hola! Demantij je plasirao također na TikToku, koristeći svoju pjesmu "Según QUI". "Reci osobi koja vas je obavijestila da vas pogrešno obavještava", poručio je Maluma. Možda ga rođenje male Pairs ponuka promijeniti mišljenje?

Linker
26. travanj 2024 06:34