Fox Broadcasting Co. / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
Soul diva

Mame je razumiju: Pjevačica poznata hrvatskoj publici otkrila da čeka dijete, ali i čega se najviše boji

Britanska pjevačica, koju nazivaju i soul divom, dobra je prijateljica s prinčevima Williamom i Harryjem, ljubav je pronašla s američkim kolegom, a uskoro će se njihova obitelj proširiti.

Jedna od cjenjenijih mladih glazbenica Joss Stone (33) objavila je da je trudna, to je njezino prvo dijete kojeg čeka s dečkom, američkim glazbenikom Codyjem.

Sretne vijesti pjevačica je podijelila u vlastitom podcastu "A Cuppa Happy", a tada je i otkrila kako je sama ideja porođaja jako plaši.

"Pogodite što? Dobi ću malu bebu! jako sam uzbuđena što o tome pričam, jer ne znam mnogo trudnica. Sada sam u 17. tjednu i upravo su mi prestale svakodnevne mučnine", otkrila je Joss.

Britanska pjevačica i kantautorica koja je nastupala i u pulskoj Areni, otkrila s ei po pitanju strahova, plaši se samog poroda. "Dečko mi stalno govori da je bol privremena. Privremena je! O moj bože, to je strašno. Pustite me na miru, ja ću plakati", uzbuđena je oko velikog dana pjevačica.

'Probudila sam se usred noći - bez nekog razloga - i pomislila: Stvarno se bojim'

Kao i mnoge trudnice, koje čekaju prvo dijete Joss se pribojava samog porođaja, a trenutni pandemijski uvjeti, zasigurno ne olakšavaju situaciju.

Strah od poroda

"Probudila sam se usred noći - bez nekog razloga - i pomislila: Stvarno se bojim. Prepala sam se činjenice da ću morati istisnuti dijete", nastavlja dalje pjevačica.

Joss je nedavno otkrila da je u jednoj fazi života ozbiljno razmatrala ideju ugovorenog braka, prije nego je upoznala sadašnjeg dečka Codyja. Sreću je pronašla s kolegom, ali je i prije toga hodala s ljudima iz glazbene industrije, no mlada pjevačica - jednostavno nije mogla pronaći svog muškarca.

Iako se dvoje glazbenika ne skriva, nisu javno otkrili koliko dugo su zajedno, tako da se ne može sa sigurnošću reći koliko su zajedno.

Pročitajte i:

Vrijeme nježnosti: Najljepše doba za žene i njihovu djecu zahtjeva posebnu njegu - odabrali smo najbolje

Posljednji trudnički dani Izabel Kovačić: Samo je još nekoliko dana dijeli od susreta s bebicom

Prve fotografije trudne princeze: Vjetar je dodatno istaknuo njezin trudnički trbuščić

Soul diva Joss Stone nastupila u pulskoj Areni

Linker
19. travanj 2024 17:04