Trijezna je već pet mjeseci

 RON ADAR/SHUTTERSTOCK
Nadvladano iskušenje

Manekenka koju su proglasili najljepšom ženom svijeta: ‘Ne pijem alkohol već pet mjeseci‘

Najljepša žena svijeta bijeg od socijalne anksioznosti tjeskobe i depresije tražila je na dnu boce, no prošle jeseni odrekla se poroka.

Najljepša žena svijeta bijeg od socijalne anksioznosti tjeskobe i depresije tražila je na dnu boce, no prošle jeseni odrekla se poroka.

Američka manekenka Bella Hadid spojila je ugodno s korisnim slaveći pet mjeseci bez kapi alkohola ni manje ni više nego u Las Vegasu. Razlog zbog kojeg je žena s najljepšim licem na svijetu, prema sudu znanstvenika koji su joj dali prestižnu titulu, čeličila volju u casinu kultnog hotela Caesars Palace, promocija je bezalkoholnog pića u tamošnjem klubu "Omnia" kojim je, kako tvrdi, zamijenila žestice i vino. Na Instagramu je objavila video uz znakovitu rečenicu: "Pet mjeseci bez alkohola." Plesala je u crvenoj haljini bez grudnjaka, dobro raspoložena, tvrdeći kako je život lijep bez hvatanja za bocu dok joj ne ugleda dno.

"Svojski sam pila. Voljela sam alkohol do te mjere da sam počela otkazivati izlaske jer sam mislila da se neću moći kontrolirati", ispričala je manekenka za Page Six.

Razlog zbog kojeg je imala problem s pićem, dugogodišnja je borba sa socijalnom anksioznošću, tjeskobom i depresijom. Stvar je u tome da mnogi problem socijalne anksioznosti "liječe" alkoholom jer ih opušta, postaju otvoreniji, zabavniji, osjećaju se prihvaćenim u društvu. Kad se tome pribroji problem s tjeskobom zbog kojeg je, kako je lani priznala, pune tri godine svoj dan započela plakanjem bez konkretnog razloga te borba s depresijom, osigurala je sebi uvjerljive "alibije" za alkoholizam.

"Ne osjećam potrebu više za pićem jer znam kako će to djelovati na mene u tri ujutro kad se probudim s užasnom tjeskobom", rekla je manekenka čiji je prvi pokušaj ostaviti se alkohola, bio u siječnju 2022. Izdržala je šest mjeseci, a u jesen 2023. pokušala je ponovno. Zasad uspijeva nadvladati iskušenja i u američkoj "prijestolnici grijeha", u čemu joj pomaže bezalkoholni napitak zanimljivog naziva "kineuphorics".

Linker
26. travanj 2024 06:54