Marija Boric Jerneić dok je Rita bila na putu
 

 JOSIP MOLER CROPIX
Evo kako izgleda

Marija Borić Jerneić raznježila sve slatkom fotografijom malene Rite i 3 godine starijeg Roka

Glumicu je rastopila scena u kojoj stariji brat, trogodišnji Roko, grli prinovu, stoga je podijelila fotografiju uz koju je napisala samo jednu, znakovitu riječ.

Glumicu je rastopila scena u kojoj stariji brat, trogodišnji Roko, grli prinovu, stoga je podijelila fotografiju uz koju je napisala samo jednu, znakovitu riječ.

Gotovo tri tjedna nakon što je malena Rita, drugo dijete glumice Marije Borić i njezinog supruga Branimira Jerneića, došla na svijet, par je objavio prvu fotografiju djevojčice. I to kakvu: s Ritom je njezin stariji brat, trogodišnji Roko. Nježno je zagrlio usnulu sestru, a Rokova gesta raznježila je glumicu, ali i njene pratitelje na Instagramu, gdje je objavljena prva fotografija. Ponosna mama u popratnoj objavi napisala je samo jednu riječ: "Doma". I sve je bilo jasno.

Podsjetimo, kada se početkom ovog mjeseca rodila Rita, težila je 3.570 grama i bila je duga 49 centimetara. Da očekuje svoje drugo dijete otkrila je krajem travnja ove godine, a kroz trudnoću je bila vrlo aktivna pa ju se moglo vidjeti kako uživa na špici dok kupuje stvari za prinovu.

Osim malene Rite, bračni par dobio je u ožujku 2020. sina Roka. Planirali su da otac prisustvuje porodu, no planove im je pomrsila pandemija, kako je tada otkrila za Gloriju.

image

U shoppingu za prinovu

JOSIP MOLER CROPIX

"Veselili smo se tome da ćemo taj trenutak rođenja djeteta provesti zajedno, no situacija je takva da to nije bilo moguće", rekla je tada za Gloriju glumica. Kazala je da ju je puno emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. "Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i ‘žalosnice‘ jer suprug, odnosno tata nije mogao biti s nama", poručila je tada glumica.

Linker
29. travanj 2024 19:32