CHARLIE PITT@246PAPS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Mami uzdahe

Mark Wahlberg na plaži pokazao da je vratio mišiće nakon drastične transformacije

Zbog naslovne uloge u novom filmu značajno se udebljao i izgubio mišiće, no obožavateljice mogu odahnuti jer se vratio u formu i sada ih izluđuje seksepilom.

Zbog naslovne uloge u novom filmu značajno se udebljao i izgubio mišiće, no obožavateljice mogu odahnuti jer se vratio u formu i sada ih izluđuje seksepilom.

Prizor iz snova obožavateljica američkog glumca Marka Wahlberga u kojem obnažen do pasa, polako izranja iz zapjenjenog mora, dogodio se u zbilji. Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera izronio iz mora na Barbadosu, kamo je otputovao na kratki odmor sa suprugom, manekenkom Rheom Durham.

Premda nije bio sam na plaži (supruga je čekala da se okupa kako bi produžili u romantičnu šetnju) za njega su se lijepili ženski pogledi. Bilo je, zacijelo, i uzdaha olakšanja jer holivudska zvijezda nakon značajne tjelesne transformacije zbog novog filma "Father Stu", ponovno izgleda fantastično, piše Fox News. U filmu tumači naslovnu ulogu svećenika i amaterskog boksača koji je obolio od neizlječivog mišićnog poremećaja, pa je glumac zbog tog izazova pristao izgubiti svoje slavne mišiće.

image

Mark Wahlberg sa suprugom Rheom Durham na Barbadosu.

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Nabacio sam 30 kilograma i od momka u idealnoj tjelesnoj formi postao sam tip koji je vezan za invalidska kolica i boluje od neizlječive bolesti", rekao je uoči premijere u travnju za Entertainment Weekly.

Od proljeća, kad se film počeo prikazivati u kinima, do blagdanskog kupanja na Barbadosu, glumac je naporno radio na sebi kako bi tijelo vratio u normalu. Sada toliko dobro izgleda da mu se supruga, s kojom ima dvije kćeri, osamnaestogodišnju Ellu i dvanaestogodišnju Grace te dva sina, šesnaestogodišnjeg Michaela i trinaestogodišnjeg Brendana, pridružila u moru, poljubila ga i uputila nedvosmislenu "poruku" obožavateljicama na plaži.

image

Poljubac je poruka obožavateljicama.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rad na sebi na njegov način sve je samo ne lagan. Ustaje oko 3,30 ujutro i započinje dan ranojutarnjim obrokom od žitarica, maslaca od kikirikija, borovnica i jaja. Slijedi prvi trening do 5,15 sati nakon čega slisti još jedan doručak: proteinski shake i tri pureća hamburgera, ispričao je svojedobno za australsko izdanje magazina Men‘s Health. Obožava golf i kada god je slobodan, jutra provodi na golf terenu. Slijede dnevne obaveze, lagani ručak i popodnevni trening.

image

Zbog najnovije transformacije udebljao se 30 kilograma.

DAVID LIVINGSTON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Rano večera, najčešće ribu s povrćem, a već u osam sati na večer Mark Wahlberg odlazi na spavanje. I tako iz dana u dan, osim na snimanju kad trenira u pauzama na setu. Ukratko, torzo poput njegovog ne pada s neba. Cijena seksepilnih, napetih mišića prilično je visoka, no profesionalac poput njega spreman ju je platiti.

Linker
29. travanj 2024 12:18