Robinzonska idila

Marko Braić: "U Hrvatskoj je sve skuplje pa sam odlučio ostati i osjećati se ekskluzivnije"

Zvijezda RTL-ove serije "San snova" odmara se u rodnom Peroju, nedaleko od Vodnjana gdje u osami uz more puni baterije prije povratka na set serije koja na jesen stiže na televizijske ekrane.

Jedna od najvećih glumačkih zvijezda nove generacije, glumac Marko Braić, ovih dana odmara u rodnom Peroju. Perspektivni Marko u glavnoj je ulozi u nadolazećoj televizijskoj poslastici RTL-a, seriji "San snova", a pauzu od snimanja provodi u društvu najbližih.

"Odmor provodim u svom rodnom selu Peroju. Planirao sam na put, ali kako je u Hrvatskoj sve puno skuplje, odlučio sam ostati tu i osjećati se ekskluzivnije", našalio se. Osim boravkom u prirodi, uz sunce i more, Marko baterije puni i spavanjem te treningom kojeg se ne odriče ni na odmoru.

image

Marko Braić odmara se u rodnom selu Peroju

PRESS

"Za dugo spavanje izvlačim se na svoje crnogorske korijene, a trening upražnjavam i tijekom odmora. Budala ne zna uživati ili, pak, tako uživam. Nisam još siguran. Slušam more kako udara o stijene, cvrčke, komarce, grmljavinu..., samo da nisu ljudi. Na godišnjem se odmaram od ljudi, a ne od posla", jasan je samozatajni umjetnik.

Varijanta robinzonskog ljetovanja mu je najmilija, na osami blizu mora Marko je najsretniji. Suncu se s ljubavlju izlaže, a priušti to i svojim brojnim tetovažama. "Ne bi smjele na sunce, ali što ćemo sad? Imam 12 tetovaža, nadam se da će ih biti barem još toliko. Nijedna nije nastala slučajno, svaka je tu s nekim razlogom i pričom. Da nisam glumac, možda bih se učio tetoviranju. Jako zanimljiva stvar", zaključio je Braić.

image

Marko uživa na osami pokraj mora

PRESS

Dok ovih dana odmara dušu i tijelo, glumac se raduje i povratku na set. Serija "San snova" stiže ove jeseni na televizijske ekrane, a Marko otkriva: "Ekipa je super! Radi se punom parom, a ja se trudim uživati u cijelom procesu." "San snova" stiže na RTL kao novi dramski proizvod nadolazeće sezone, a u seriji, uz Marka Braića koji glumi perspektivnog nogometaša, glume i Arija Rizvić, Tea Šimić, Marko Petrić i Emir Hadžihafizbegović.

image

Napunjenih baterija i naspavan, vratit će se na set RTL-ove perjanice

PRESS
Linker
05. ožujak 2024 14:55