INSTAGRAM/MATEO KOVAčIć
DAN IZ SNOVA

Mateo Kovačić pokazao kako izgleda njegov savršen dan s obitelji u Londonu

Naš nogometni reprezentativac uživao je u engleskoj metropoli u društvu supruge Izabel i dvogodišnjeg sinčića Ivana.

Naš nogometni reprezentativac uživao je u engleskoj metropoli u društvu supruge Izabel i dvogodišnjeg sinčića Ivana.

Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel te njihov dvogodišnji sinčić Ivan žive na relaciji Zagreb-London otkako naš nogometni reprezentativac igra za engleski klub Chelsea. Nakon Svjetskog prvenstva u Katru obitelj se vratila u Zagreb, a posljednjih dva tjedna ponovno su na okupu u Engleskoj.

Nogometaš je na društvenim mrežama pokazao kako provodi svoje slobodno vrijeme u engleskoj metropoli u društvu Izabel i malenog Ivana. "Dan u Londonu s mojim posebnim osobama", napisao je uz niz fotografija na Instagramu.

image

Sa sinom Ivanom uživali su u šetnji

INSTAGRAM/MATEO KOVAčIć

Bračni par najprije je pozirao u elegantnim dnevnim kombinacijama. Mateo je odabrao crnu jaknu, bijele tenisice i upečatljive prugaste hlače, dok se Izabel odlučila za smaragdnozeleni komplet, crne salonke, minijaturnu Chanel torbicu i kaput s crnobijelim pepito uzorkom. Ovaj bezvremenski print vrlo je popularan ove sezone, a u sličnim kaputima vidjeli smo i Iris Livaju te Severinu.

Nakon šetnje londonskim ulicama, obitelj se uputila na večeru u restoran. Sudeći po oznakama na fotografijama, Kovačićima su pridružili Sara i Marin Miletić, njihovi prijatelji i kumovi koji su u London stigli sa svojom kćeri.

Inače, Izabel je u nekoliko navrata pokazala kako izgleda drugi dom obitelji Kovačić, ona londonski. Poduzetnica je ljubiteljica minimalizma i neutralnih boja, te je u istom duhu uredila i interijer njihovog luksuznog stana.

Linker
27. travanj 2024 06:00