Osebujna obitelj

Maye Musk otkrila da ju sin na spavanje stavi u garažu: ‘Nije mi lako s Elonom‘

Manekenka i influencerica javno se požalila na sina koji nema vremena potražiti joj adekvatan smještaj kad ga posjećuje u Teksasu.

Modna ikona, influencerica Maye Musk požalila se na društvenim mrežama da nije lako biti mama tehnološkog mogula Elona Muska. "Znate li što mi radi kad ga posjetim na poslu?! Smješta me u spavati u prostor nalik na garažu! Nema vremena potražiti majci primjereniji smještaj u blizini svog raketnog poligona u Teksasu", napisala je.

Nije joj jasno kako netko može biti toliko zadubljen u posao da mu ni majka više nije važna, prenosi People. Poznato je kako je izvršni direktor Tesle i SpaceX-a ove godine oglasio prodaju svojih nekretnina u Kaliforniji (pet velebnih rezidencija smještenih na potezu od Bel-Aira do Hillsborougha u Silicijskoj dolini) jer novac želi utrošiti u misiju slanja ljudske posade na Mars najavljenu za 2029.

image

Maye Musk žali se na sina.

SOPA IMAGES/DDP USA/PROFIMEDIA

Uz to, ne da mu se petljati s brigom o vilama i skupom održavanjem kad mu je na pameti samo jedno, kolonizacija Marsa. Spava kod prijatelja i predano radi na izgradnji letjelice za osvajanje Crvenog planeta. Koliko ju god živcirao, mama mu sve oprašta. Kad su 74-godišnju manekenku jednom prilikom upitali što misli o osvajaju Marsa i bili se ukrcala u Elonovu letjelicu, rekla je: "Morala bih provesti šest mjeseci u izolaciji na pripremama, što mi se ne sviđa. Ali ako moj sin želi da to napravim, učinila bih za njega i to”, rekla je.

Linker
23. travanj 2024 12:23