ljubavno putovanje

Mila Horvat otputovala u Abu Dhabi, fotografije otkrivaju da uživa s misterioznim partnerom

Mila je dugo skrivala da je u vezi, no u intervjuu za Gloriju otvorila je dušu: ‘Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno.‘

Mila Horvat, bivša TV voditeljica koja danas ima svoju tvrtku i radi kao freelancerica na projektima vezanima za sport, uživa u Abu Dhabiju, a jedna fotografija koju je objavila otkrila je da je s njom njen dugogodišnji partner. Samozatajna Mila njegov identitet ipak i dalje skriva od javnosti.

Na jednoj od fotografija koje je podijelila na Instagramu vide se njihove noge na vrućem pijesku, no lice misterioznog muškarca još uvijek ne želi pokazati.

Mila je dugo skrivala da je u vezi, no u intervjuu za Gloriju prije nekoliko mjeseci otvorila je dušu.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", priznala je.

Otkrila je i koji je njen stav o vjenčanju.

"Nisam opterećena time. Kad si s nekim tko ti odgovara, što znači taj papir? Nisam opterećena temama kao što su brak i djeca. Samo je bitno naći nekoga tko je normalan, tko me razumije, tko me opušta, tko mi nije teret... Nekoga tko mi dopušta da dišem i da budem svoja, da smo individualci, a opet zajedno. To sam napokon i pronašla", rekla je.

Otkrila je i da njen partner živi u Londonu te da je uz njega naučila španjolski, jer je dobar mentor. Dodala je i da su njeni kriteriji kad su muškarci u pitanju jako visoki.

"Meni su kriteriji uvijek bili ultra visoki, zato godinama nisam imala nikoga. Ja sam uvijek svoja. I vodim se onom: ‘Ili će sve biti kako treba, ili neće biti nikako‘. Idem iz krajnosti u krajnost. U životu je najvažnije znati što želiš - i u poslu i privatno. Onda ne može ispasti loše. Čak treba krenuti od onoga što ne želiš, sustavom eliminacije", priznala je.

Linker
22. ožujak 2023 07:27