Nakon četiri i pol godine

Miran Kurspahić potvrdio vijest o iznenadnom prekidu: "Istina je, Mirna i ja više nismo zajedno"

Svestrani umjetnik u telefonskom razgovoru potvrdo nam je da je njegovoj ljubavi s glazbenicom Mirnom Škrgatić došao kraj, ali i da je on sam zatečen cijelom situacijom. Osim ljubavi prema glazbi i mačkama, par je dijelio i strast prema modi, i to onoj vintage koja ih je uvijek svrstavala u najzanimljivije i najkreativnije odjevene osobe.

‘‘Istina je. Mirna i ja više nismo zajedno. Nakon doista lijepe četiri i pol godine svatko je otišao svojim putem. Naravno da mi je žao jer prekidi nikad nisu jednostavni.‘‘, potvrdio nam je svestrani umjetnik Miran Kurspahić da je njegova veza s riječkom glazbenicom Mirnom Škrgatić gotova. Žao je i njihovim prijateljima koji su ih smatrali idealnim parom tim više što je prekid uslijedio odmah nakon Nove godine koju su u odličnom raspoloženju proveli sa svojim društvom.

‘‘Svatko od nas se s prekidom nosi na sebi svojstven način i gledam ovo kao priliku za obostrani rast. Snimanja, koncerti, predstave, sve se nekako naguralo u ovo vrijeme pa nemam vremena predahnuti, imam puno odgovornosti i moram biti najbolja verzija sebe. Među nama ostaje poštovanje, kao i do sada Mirni želim svu sreću i uspjeh u životu, a ostaju nam doista lijepe uspomene kao i projekti koje smo zajedno proživjeli i ostvarili. A bilo ih je mnogo, i privatnih i poslovnih.‘‘, rekao nam je glumac, redatelj i glazbenik koji od početka godine svoj stan na Šalati dijeli s dvije mace, nekada zajedničke ljubimica. Treću je sa sobom u drugi stan povela Mirna.

image

Par je dijelio i strast prema modi

MAJA JUROVIC/CROPIX CROPIX

Osim ljubavi prema glazbi i mačkama, par je dijelio i strast prema modi, i to onoj vintage koja ih je uvijek svrstavala u najzanimljivije i najkreativnije odjevene osobe. Zajedno su puno i radili, on je znao glumiti u spotovima njezinih pjesama, a ona gostovala na koncertima njegova benda TV EYE i osmišljavala kostime za nekoliko njegovih kazališnih predstava.

Prije par godina, Mirna Škrgatić bila je puna riječi hvale za svog dečka potvrdivši koliko se dobro nadopunjavaju. "Dobro se razumijemo po pitanju glazbe i glazbenog ukusa, tako da je zajednička suradnja vrlo laka i prirodna. Kada mi, primjerice, nedostaje neka riječ u tekstu ili se ne mogu sjetiti, Miran mi pomaže svojim sugestijama, a ja njemu kada treba odrediti tonalitet pjesme koju piše ili ako treba dodati koji akord. Podržavamo jedno drugo, što je zapravo i bit kvalitetnog odnosa", izjavila je svojedobno glazbenica.

image

Zajedno su i puno radili, on je znao glumiti u spotovima njezinih pjesama, a ona je radila kostime i za njegove kazališne predstave

DUSKO MARUSIC/CROPIX CROPIX
Linker
05. travanj 2024 03:10