u centru Zagreba

Miran Kurspahić snimljen u ležernoj šetnji prvi put nakon vijesti o prekidu s glazbenicom

Dan nakon što su nam glumac i glazbenica Mirna Škrgatić potvrdili da više nisu zajedno, svestrani umjetnik snimljen je u centru Zagreba sam i time pokazao da se dobro nosi s novonastalom situacijom na privatnom planu.

Samo dan nakon što nam je Miran Kurspahić potvrdio da je njegovoj ljubavi s glazbenicom Mirnom Škrgatić došao kraj svestrani glumac snimljen je u ležernoj šetnji u samom centru Zagreba. Kurspahić je djelovao poprilično ozbiljno, a pažnju je i ovog puta privukao svojom odjevnom zanimljivom odjevnom kombinacijom. Modni entuzijast ovog je puta poglede privlačio u upečatljivom kaubojskom outfitu. Na sebi je imao traper košulju i hlače trapez kroja, a "jeans" kombinaciju upotpunio je i žutom kožnom jaknom s resicama, kao i kaubojskim čizmama u sličnoj nijansi. Kombinaciju je začinio i odgovarajućom ogrlicom u indie stilu te crnim sunčanim naočalama. Centrom grada prošetao je sam odajući pri tome dojam da se sasvim dobro nosi s novonastalom situacijom na privatnom planu.

image

Centrom grada prošetao je sam odajući pri tome dojam da se sasvim dobro nosi s novonastalom situacijom na privatnom planu

JOSIP MOLER CROPIX

Vijest o prekidu veze potvrili su nam obje strane, a iako Mirna nije htjela razgovarati na tu temu, Miran nam je priznao da ga je prekid poprilično iznenadio.

"Istina je. Mirna i ja više nismo zajedno. Nakon doista lijepe četiri i pol godine svatko je otišao svojim putem. Naravno da mi je žao jer prekidi nikad nisu jednostavni", rekao je Kurspahić za Gloria.hr.

"Svatko od nas se s prekidom nosi na sebi svojstven način i gledam ovo kao priliku za obostrani rast. Snimanja, koncerti, predstave, sve se nekako naguralo u ovo vrijeme pa nemam vremena predahnuti, imam puno odgovornosti i moram biti najbolja verzija sebe. Među nama ostaje poštovanje, kao i do sada Mirni želim svu sreću i uspjeh u životu, a ostaju nam doista lijepe uspomene kao i projekti koje smo zajedno proživjeli i ostvarili. A bilo ih je mnogo, i privatnih i poslovnih", dodao je glumac, redatelj i glazbenik koji od početka godine svoj stan na Šalati dijeli s dvije mace, nekada zajedničke ljubimica. Treću je sa sobom u drugi stan povela Mirna.

image

Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić u vezi su bili četiri i pol godine

DARKO TOMAš/CROPIX

Osim ljubavi prema glazbi i mačkama, par je dijelio i strast prema modi, i to onoj vintage koja ih je uvijek svrstavala u najzanimljivije i najkreativnije odjevene osobe. Zajedno su puno i radili, on je znao glumiti u spotovima njezinih pjesama, a ona gostovala na koncertima njegova benda TV EYE i osmišljavala kostime za nekoliko njegovih kazališnih predstava.

image

Svestrani umjetnik gaji posebnu ljubav prema modi

JOSIP MOLER CROPIX
Linker
16. ožujak 2024 15:23