bieber i hailey

 INSTAGRAM
Ljubav cvate

Mislilo se da neće potrajati: Justin Bieber je ljubavnom porukom obilježio petu godišnjicu braka

Slavni pjevač i manekenka poznaju se četrnaest godina, među njima je zaiskrilo 2016. a nakon velike svađe pomirili su se prije pet godina kada su se u dva mjeseca zaručili i vjenčali.

Slavni pjevač i manekenka poznaju se četrnaest godina, među njima je zaiskrilo 2016. a nakon velike svađe pomirili su se prije pet godina kada su se u dva mjeseca zaručili i vjenčali.

Iako im nisu prognozirali dugu vezu jer su oboje prilično neukrotivih karaktera, ljubav između pop zvijezde Justina Biebera i manekenke Hailey Bieber za sada je neuništiva. Upravo su proslavili petu godišnjicu braka, a Bieber je svojoj dragoj čestitao objavom na društvenim mrežama u kojoj nije skrivao emocije prema supruzi.

‘‘Najdragocjenijoj, mojoj voljenoj 5 godina. Ti si zarobila moje srce. Znam iz dubine svoje duše, do svojih kostiju, da će ovo putovanje s tobom nadmašiti naša najluđa očekivanja. Zato nastavimo sanjati velike snove bebo! Živjeli uvijek i zauvijek. Volim te svim svojim bićem‘‘.

A par je u tajnosti započeo vezu navodno puno prije nego što su stali pred oltar.

Upoznali su se davne 2009. kao tinejdžeri, a prvom susretu kumovao je Haileyin tata, glumac Stephen Baldwin. Tada je Justin počinjao vrlo eksponiranu vezu s glumicom i pjevačicom Selenom Gomez, a mlada manekenka čak im je dala javnu podršku na Twitteru.

“Baš me briga što tko govori, ali Justin Bieber i Selena Gomez, definicija su tinejdžerskog sna! ‘‘, napisala je tada.

No tada slavni tinejdžerski par ubrzo je prekinuo, a Hailey i Justin nastavili su se družiti. Tvrdili su da su odlični prijatelji, sve do početka 2016. kada se prijateljstvo pretočilo u ljubav. Ali za kratko. Vrlo brzo su se ozbiljno posvađali, prestali komunicirati, a Justin je našao utjehu u naručju Sophie Richie. Pjevač i manekenka pomirili su se u svibnju 2018., mjesec dana kasnije objavili su zaruke, a početkom rujna su se vjenčali u njujorškoj vijećnici. Iako prvo vrijeme nisu željeli priznati da su u braku, sve se otkrilo 30. rujna kada su napravili veliko vjenčanje za prijatelje i zarekli se na vječnu ljubav u kapelici Somerset u Blufftonu u Južnoj Carolini.

Od tada je par nerazdvojan, žive u nekom svom intimnom svijetu, a Hailey otvoreno govori kako bi željela postati mama. Ona je na svom Instagramu povodom godišnjice braka svom dragom kratko poručila - ‘‘5. Volim te.‘‘

Linker
27. travanj 2024 17:31