Ivan Martinović i Miriam Rath

 INSTAGRAM
Otkrio novosti

Mjesec dana prije važnog natjecanja: Naš rukometaš zaprosio djevojku!

Ivan Martinović i Miriam Rath u vezi su šest godina, a jedno su drugome najveća podrška i privatno i profesionalno.

Ivan Martinović i Miriam Rath u vezi su šest godina, a jedno su drugome najveća podrška i privatno i profesionalno.

Samo mjesec dana uoči početka još jednog važnog natjecanja, Europskog prvenstva u rukometu, naš reprezentativac Ivan Martinović pohvalio se sretnim vijestima iz privatnog života. Ivan je uoči odlaska na Euro u Njemačku kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku, Austrijanku Miriam Rath i stavio joj prsten na ruku. Rođeni Bečanin zarukama se pohvalio na svom Instagramu uz nekoliko dirljivih fotografija novopečenih zaručnika, ali i predivnog zaručničkog prstena. U komentarima su odmah uslijedile brojne čestitke, a priliku da im zažele sve najbolje na putu do ulaska u bračnu luku iskoristili su i Ivanovi kolege iz kluba Melsungen u kojem trenutno igra. "Čestitamo i Ivanu i Miriam", poručili su iz kluba.

image

Ivan Martinović i bivša odbojkašica Miriam Rath u vezi su šest godina

INSTAGRAM

Dvadesetpetogodišnji rukometaš i njegova djevojka u vezi su šest godina, a jedno su drugome najveća podrška i privatno i profesionalno. Koliko zna biti zahtjevan sportski život zna i sama Miriam koja se također profesionalno bavila odbojkom prije nego što ju je zadesila ozljeda.

Za razliku od brojnih žena nogometaša koji se vole eksponirati i na društvenim mrežama, ali i na javnim događanjima Miriam je "tipična" žena rukometaša koja jako drži do svoje privatnosti pa se o njoj i ne zna puno. Samozatajna Austrijanka svoje profile na društvenim mrežama više ne dijeli s javnosti, ali zato svog Ivana vjerno prati s tribina od početka njihove veze.

image

Jednostavan zaručnički prsten koji je osvanuo na ruci Ivanove zaručnice oduševio je njihove pratitelje

INSTAGRAM

Par živi u Njemačkoj, a u Hrvatsku dolaze kad god im to brojne obveze dopuste. Ljeta najradije provode na našoj obali u društvu obitelji i prijatelja.

Inače, Ivan igra od 2019. godine igra na poziciji desnog vanjskog za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf, odakle je prešao iz VfL Gummersbacha. Karijeru je započeo u austrijskom klubu Handballclub Fivers Margareten u Beču.

Martinović je 2019. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, nakon što je ranije igrao za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, iako ima i austrijsko državljanstvo te je mogao igrati za reprezentaciju Austrije. Njegov stariji brat, Marin, također je rukometaš.

image

Samozatajna Austrijanka svoje profile na društvenim mrežama više ne dijeli s javnosti

INSTAGRAM
Linker
26. travanj 2024 14:27