INSTAGRAM
U MORSKOM STILU

More, mir i slatki detalji: Trudna Lindsay Lohan pokazala kako je uredila sobu za bebu

Na svom je Instagram profilu glumica Lindsay Lohan podijelila fotografije preslatke dječje sobe.

Na svom je Instagram profilu glumica Lindsay Lohan podijelila fotografije preslatke dječje sobe.

Trudna američka glumica, 37-godišnja Lindsay Lohan podijelila je s pratiteljima kako će izgledati dječja soba - za svog sina odabrala je sve s motivom mora. Na fotografijama pozira i ona u dugoj bijeloj haljini držeći trbuh. Iza nje je divno oslikan zid s prikazom mora, a tu su i zrakoplov koji ulazi u oblake, jedrilica na valovima te svjetionik na obali. Prostor dodatno upotpunjuje set polica, zajedno s golemim plišanim medvjedićem i malim buketom plavih hortenzija. “Avioni i jedrilica djelovali su tako klasično, ali efekt akvarela gotovo duginih boja djelovao je stvarno svježe i neočekivano. Daje toplinu prostoru i jedva čekam svom djetetu pokazati sve te slatke detalje,” rekla je Lindsay Lohan u intervjuu za Architectural Digest.

Naravno, tu je i drveni krevetić za bebu s mornarskom dekom preko njega. Dječja soba puna je slatkih detalja, a Lindsay je u novoj objavi na Instagramu otkrila da je sve to dio kolekcije koju je dizajnirala s Nestig Baby.

“Presretna sam što vam mogu pokazati dječju sobu, ali i kolekciju koju sam dizajnirala s @nestigbaby! Sve je inspirirano plažom i tako je mirno, a opet razigrano.” Lindsay je priznala da je gotova soba doista njezina "dječja soba iz snova". Sve je izrađeno ručno i "savršeno za svakog mališana u vašem životu!" nastavila je. Cijela kolekcija je i dostupna na web stranici Nestig.com. Oni kolekciju predstavljaju riječima: "Otplovite do obala iz snova s ovom slatkom i živahnom kolekcijom dizajniranom u suradnji s Lindsay Lohan. Nadahnut njezinom ljubavlju prema moru, svaki je predmet dizajniran s pažnjom da izgleda svježe i puno čuda."

Lindsay je more oduvijek privlačilo, stoga je i ideja za dječju sobu bila - ocean i osjećaj mira. “Osjećam se tako mirno pored oceana, htjela sam stvoriti prostor u kojem bismo moj mali i ja mogli dijeliti taj osjećaj,” rekla je glumica. Lohan, koja je odrasla na Long Islandu u New Yorku, prije nego što je živjela u Los Angelesu i Mykonosu, trenutno se skrasila u Dubaiju s godinu dana mlađim suprugom, financijerom, Baderom Shammasom, s kojim je u braku od 2022. Lindsay je objavila da očekuje svoje prvo dijete još u ožujku, a namještaj za dječju sobu njihovog dječaka rast će s njim. "Ono što volim kod ove kolekcije je to što su komadi dugotrajni", objasnila je Lohan, otkrivajući da se krevetić njezina sina u konačnici može pretvoriti u krevet za malu djecu kada za to dođe vrijeme.

Za suosnivačicu Nestiga, Saru Adam Slywka, koja je i sama mama petomjesečnog djeteta, rad s Lohan bilo je ostvarenje sna. “Lindsay je bila jedna od mojih ikona dok sam odrastala, pa je rad s njom bio nestvaran! Ono što me najviše iznenadilo je koliko smo bile slične u onome što smo željele za naše dječje sobice", izjavila je Slywka.

Linker
28. travanj 2024 02:10