Rekla je ‘da‘

Na njenoj ruci prsten: Belli Thorne zaručnik poklonio impresivan dijamantni prsten

Američka glumica zaručila se za Britanca Marka Emmsa, producenta Netflixovih dokumentaraca, u svojem domu u Kaliforniji.

Američka glumica Bella Thorne zaručila se i ponosno pokazala impresivan dijamantni prsten na prstenjaku. Njezin zaručnik, britanski producent Mark Emms, doista se isprsio: smaragd od deset karata vidljiv je izdaleka na prstenjaku zvijezde horora "Amityville: The Awakening". Vjeruje se da je jedan je od većih blještavih, simbola ljubavi darovan zvijezdama zabavljačke industrije u novije vrijeme.

Par se upoznao prije godinu dana na Ibizi, a dio zasluga za njihovo zaljubljivanje pripada glumici i manekenki, Cari Delevigne jer ih je pozvala na svoj rođendanski party. Prema riječima Belle Thorne, kliknuli su otprve, piše Daily Mail.

"Zaljubili smo se dok je sunce izlazilo", rekla je buduća mladenka za izdanje Vogue Weddings, otkrivši kako ju je filmski i televizijski producent koji stoji iza Netflixovih uspješnih dokumentarnih serija, poput "Bad Vegan", zaprosio u njenoj kući, u Kaliforniji, na Majčin dan.

U istom intervjuu za izdanje Voguea posvećenom mladenkama, rekla je kako se nada vjenčanju na ladanjskom imanju u Velikoj Britaniji. A kada je riječ o vjenčanicama, sviđaju joj se vintage kreacije Schiaparellija ili kuće Dior.

"Svaka mladenka ne treba jednu haljinu već četiri!", dodala je zvijezda filma "Game of love" dajući na znanje u kojem će pravcu krenuti kada svane njen veliki dan.

Prije nego li se zaljubila u naočitog producenta, bila je zaručena za talijanskog glumca u usponu Benjamina Mascola, dok se o ljubavnom životu Marka Emmsa malo zna. Kako god bilo, zaljubljeni par uskoro očekuje značajan poslovni zadatak: premijera njenog kratkog filma, horor-komedije "Saint Clare" čija je suredateljica i u kojoj tumači glavnu ulogu, na Filmskom festivalu u Taromini. A tek tada moći će se posvetiti planiranju vjenčanja. Budući da su se zaručili nakon godinu dana veze, na trenutak kada će razmijeniti burme, vjerojatno neće htjeti predugo čekati.

Linker
24. travanj 2024 01:22