ljubav preživjela

Zaruke problematične glumice: Bella se zaručila, fatalni Talijan osvojio ju je prije pandemije

Glumica Bella Thorne zaručila se s glazbenikom Benjaminom Mascolom, koji ju je osvojio na preklanjskoj Coachelli.

Američka glumica Bella Thorne i njezin dečko Benjamin Mascolo zaručili su se, a sretnu vijest podijelili na društvenim mrežama. Zvijezda Disneyjeve serije “Shake It Up ” i donedavni član talijanskog pop dua „Benji & Fede” upoznali su se na kalifornijskom glazbenom festivalu Coachella preklanjskog proljeća i od tada su nerazdvojni. Kako je 27-godišnji glazbenik zbog ljubavi živio na potezu Los Angeles i Italija, zatvaranje zbog pandemije koronavirusa prošlog proljeća zadesilo ih je dok je bio u domovini.

Proveli su Bella i Benjamin pet mjeseci svatko na svojoj strani svijeta,što je dodatno učvrstilo njihovu vezu.

Prijatelji bliski paru tvrde kako je muzičar sa 1.7 milijuna pratitelja na Instagramu onaj pravi zbog kojeg je 23-godišnja zvijezda serija „Dirty sex money” i „My own worst enemy”, koja je posljednjih godina privukla više pozornosti tulumarenjem i objavljivanjem ne baš čednih fotografija nego ulogama, odlučila započeti novo životno poglavlje. Kako ju osim glume zanima i glazba - svojedobno je snimila zapažen debitantski single „Watch Me” - ne iznenađuje što su toliko povezani i zaljubljeni.

image
Glumica sa svojim partnerom već dugo uživa u sretnoj ljubavnoj vezi.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nekadašnja zvijezda Disneya prozvala industriju: ‘Stvaraju nezdravu sliku i očekuju savršenstvo‘

- Bella voli elektroničku glazbu, voli plesati pa je muzičar savršen izbor za nju – otkriva zajednički prijatelj.

Nadopunjuju se i na poslovnom planu: zajedno glume u filmu „Time Is Up” koji mu je filmski debi, a Bella se pojavljuje u spotu za pjesmu „Finche le stelle non brillano” s njegovog novog albuma „California”, kojim je početkom godine započeo samostalnu karijeru.

Linker
01. prosinac 2023 14:43