Najsretniji Božić

Najljepše vijesti za blagdane: Lucija Lugomer rodila drugo dijete

Poznata influencerica otkrila je kako je u njihovu obitelj baš za blagdane stigla prinova pa se mnogi pitaju hoće li dječačić nositi neko od imena vezano uz Božić ili blagdan svetog Stjepana.

Malenim stopalima na fotografiji poznata manekenka i influencerica Lucija Lugomer otkrila je da je u njihovu obitelj stigla prinova. "Sada sam potpuna", napisala je Lucija koja sa suprugom Danijelom Grlićem već ima trogodišnjeg sina Leona, a emotikonom plavog srca dala je naslutiti da im se pridružio još jedan dječak.

Da im stiže prinova Lucija je otkrila proljetos kada je u intervjuu za Gloriju priznala i kako su suprug i ona već dugo željeli drugu bebu, baš kao i njihov sinčić.

"Spoznaja da može postojati još netko kao on bila je fascinantna. Duže vrijeme sam pokušavala zatrudnjeti pa smo već bili malo nestrpljivi, ali evo - ostvarile su se naše želje i najveća sreća je što možemo sinu podariti brata ili seku. I Danijel i ja imamo braću, pa nam je prirodno došao taj poriv za još jednim djetetom", govori manekenka, influencerica i poduzetnica Lucija Lugomer koja je ove godine proslavila 30. rođendan. Tada nam je otkrila i da se sa suprugom dogovorila da će on odabrati ime za drugo dijete.

"Leonu sam ja odabrala ime, a ovog puta Danijelu pripada ta čast. Mislim da je to pošteno. Kada je moja mama bila trudna sa mnom i bratom, tata nije imao pravo glasa", priznala je tada kroz smijeh i dodala kako je Leon od samog početka priželjkivao bracu.

"Kada smo ga pitali bi li htio imati bracu ili seku, rekao je da želi bracu. Prije nekoliko dana pitao me: ‘Mama, gdje je braco?‘, odgovorila sam mu ‘U maminom trbuhu, mišu‘. On je zatim podignuo moju majicu i tražio brata. To je bilo baš simpatično”, izjavila je Lucija koja će u 2024. godinu ući s najljepšim darom.

Linker
16. travanj 2024 19:47