DIVNE FOTOGRAFIJE

Najslađi član obitelji Clooney: Amal i George potpuno su očarani Nelsonom

Uspješna odvjetnica i poznati glumac uhvaćeni su u šetnji s novim članom obitelji - štencem koji će uskoro biti mali div.

Amal Clooney dobila je malo-veliko iznenađenje za rođendan - njezin suprug George Clooney iznenadio ju je sa štencem bernardinca. Par je uhvaćen kako šeće sa štenetom ulicama Cotignaca, pitoresknog mjesta na jugu Francuske. Otkriveno je kako su svojem ljubimcu nadjenuli ime Nelson, a s obzirom na to da je još uvijek štene koje tek treba naučiti pravila ponašanja u šetnji, poprilično su se zabavili s njegovim zastajkivanjem i njuškanjem, a većinu vremena ga je Amal čak i nosila u naručju. Odvjetnica je uživala u tim trenucima koji sigurno neće dugo potrajati s obzirom na to da se radi o pasmini koja minimalno ima 60 kilograma, a može dosegnuti i više od 90.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Amal Clooney je za šetnju s novim ljubimcem odabrala vintage mini haljinu brenda Pierre Cardin i to iz 1960-ih. Mini kreacija ima široki remen s geometrijskom kopčom, a boja joj je prekrasno pristajala - radi se o bogatoj nijansi karamele i antilop materijalu.

Nelson nije prvi bernardinac kojeg obitelj ima. Prije četiri godine obitelji se pridružila Rosie, bernardinka koju je nazvao imenom svoje voljene tete, glumice i pjevačice Rosemary Clooney. Osim što su totalno zaljubljeni u tu pasminu, koja je jedna od najvećih, obitelj je poznata i po udomljavanju životinja, a George je imao obožavanog koker španijela imena Einstein koji je uginuo 2017., a nakon toga udomili su Millie, pasmine basset te Louiea koji je španijel.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

S kućnim ljubimcima podjednako su oduševljeni i njihovi šestogodišnji blizanci Ella i Alexander, o kojima je George nedavno otkrio zanimljive detalje u razgovoru za Good Morning America.

"Kada imaš blizance i odgajaš ih u isto vrijeme, na isti način, a oni su potpuno različite osobe, shvatiš koliko malo utjecaja imaš na to tko su oni. Pokušavaš im postaviti granice i prenijeti svoja uvjerenja, ali oni su jednostavno različiti", izjavio je George.

Linker
15. travanj 2024 09:52