U NOĆNOM IZLASKU

Najslađi duo: Rihanna trudna "do zuba" nosi uspavanog sinčića

Slavna glazbenica i poduzetnica svaki čas treba roditi no u odličnoj je formi pa s lakoćom nosi svog 14-mjesečnog sina od kojeg se ne odvaja ni u noćnim izlascima.

Sve mame znaju kako kreće i završi noćni izlazak s malom bebom. Saznala je to i Rihanna koja je s uspavanim 14-mjesečnim sinčićem stigla u svoj omiljeni restoran Georgio Baldi u Santa Monici. Očito joj je večera bila važna, ali malenog nije željela ostaviti doma pa ga je povela sa sobom, a on je već u autu zaspao. Tako uspavanog morala ga je odnijeti do restorana, a nema sumnje da mu je bilo udobno na maminom povećem trudničkom trbuhu pa se nije probudio ni pod najezdom fotografa koji su glazbenicu dočekali pred restoranom. Rihanna je i u prvoj trudnoći goli trbuh pokazivala gdje god je stigla, a i drugoj trudnoći je nastavila s istim stilskim odabirima.

image

Rihanna sa sinom u naručju i povećim trudničkim trbuščićem koji otkriva da uskoro stiže prinova

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uz široke traper hlače ispod struka, nosila je oskudni topić i svileni ogrtač s motivom novčanica od 100 dolara. Rihanna će tako za koji tjedan ili možda čak i dan drugi put u dvije godine roditi.

"Postati roditelj, to je sve. Stvarno zaboraviš život od prije, tu su i fotografije mog života prije, ali nema osjećaja i želja, jer to više nije ni važno. Imati dijete iskreno otvara drugu stranu života gdje ste sada u istom filmu s ljudima koji već imaju djecu. Počneš imati drugačije poštovanje prema svim mamama i tatama."

Rihanna je u vezi reperom A$AP Rockyjem tri godine, a prije nego što su se spetljali bili su dugogodišnji prijatelji. O svojoj vezi vrlo malo govore, točnije ništa, jedino je Rihanna otkrila da njihov sinčić kojem je par nadjenuo neobično ime RZA Athelston Mayers, obožava svog tatu, toliko da je ponekad i ljubomorna.

Linker
07. travanj 2024 17:35