FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
tužni gubitak

Najteži dani: Rod Stewart u samo dva mjeseca ostao bez dva člana obitelji

Slavni roker, najmlađi od petoro braće, uz stariju braću zaljubio se u nogomet koji i danas ponekad rekreativno zaigra, a ostala mu je još samo starija sestra Mary koja mu je dala ime i čuvala ga kao bebu.

Slavni roker, najmlađi od petoro braće, uz stariju braću zaljubio se u nogomet koji i danas ponekad rekreativno zaigra, a ostala mu je još samo starija sestra Mary koja mu je dala ime i čuvala ga kao bebu.

"S velikom tugom objavljujem gubitak mog brata Boba koji se pridružio mom drugom bratu Donu na velikom nogometnom igralištu na nebu. Izgubio sam dva najbolja prijatelja u razmaku od dva mjeseca. RIP Don i Bob, moji nezamjenjivi prijatelji", objavio je tužnu vijest Sir Rod Stewart povodom gubitka brata.

Njegov drugi brat Bob preminuo je početkom rujna s 94 godine, dva dana prije kraljice Elizabete II. i tada je Rod Stewart napisao da su to za njega bili grozni dani u kojima je izgubio dvije važne osobe u svom životu. Pjevač se kao odani rojalist posebno divio kraljici Elizabeti II. koju je poznavao od mladosti, koja ga je i odlikovala i kojoj je puno puta pjevao.

Slavni roker, koji će 10. siječnja navršiti 78 godina, najmlađi je od petoro braće i sestara. Rođen je u Londonu i uz braću Dona i Boba imao je i dvije sestre Mary i Peggy. Uz tatu Roberta i braću zavolio je nogomet i od malena je sanjao da će jednom postati slavni nogometaš. No glazba je i ipak prevagnula iako i danas, unatoč problemima s kukom rado potrči zelenim travnjakom.

Sestra Mary je od njega bila starija 16 godina i za nju je uvijek ostao njezin maleni brat s kojim je do kraja života bila bliska. Ona mu je, kako je jednom otkrila, dala njegovo drugo ime David kada se rodio, a tata mu je odabrao ime Roderick . Mary je 2019. navršila 90 godina., a sestra Peggy koja je bolovala od multiple skleroze, preminula je prije trideset godina. Roker je oduvijek brinuo o svojoj braći pa je tako i sestri Peggy koja se od mladosti kretala u invalidskim kolicima dao sagraditi kuću prilagođenu za invalide.

image

Prošlo ljeto krstario je je sa suprugom Penny i većinom svoje djece, kćerkama Kimberly i Renee Stewart, sinovima Seanom i Liamom te najmlađima Aidenom i Alastairom.

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Prije deset dan veselo je proslavio Alastair ov 17 rođendan

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ali Rod Stewart ima i svoju veliku obitelj, čak osmero djece s pet različitih žena od kojih je mu je predzadnji po redu, sin Alistair nedavno proslavio sedamnaesti rođendan. Tata mu je priredio veliko slavlje u jednom londonskom privatnom klubu, a na party su stigli s vozačem u Rolls Royceu s mamom Penny Lancaster s kojom Rod Stewart ima i svoje najmlađe dijete, sina 11- godišnjeg Aidena. Toliko mu je stara i unučica Delilah koju mu je podarila kćer Kimberly Stewart, a tata malene je slavni holivudski glumac Benicio del Toro.

Inače, vitalni Rod Stewart iduće godine sprema se na veliku turneju po Australiji, a gošća će mu biti slavna Cyndi Lauper.

Linker
27. travanj 2024 01:31