Četvrti Phelps

Najtrofejniji olimpijac u povijesti i njegova supruga objavili: "Četvrta beba stiže u veljači"

Američki plivač Michael Phelps i njegova supruga Nicole Johnson, bivša američka misica, povodom sedme godišnjice braka objavili su da očekuju prinovu u obitelji.

Jedan od najboljih sportaša svih vremena, 38-godišnji američki plivač Michael Phelps i njegova supruga Nicole Johnson u veljači iduće godine će dobiti četvrto dijete.

Roditelji trojice sinova, 7-godišnjeg Boomera, 5-godišnjeg Becketta i 3-godišnjeg Mavericka, sretnu vijest su s javnosti podijelili povodom sedme godišnjice braka.

image

Michael Phelps i Nicole Johnson čekaju četvrto dijete

INSTAGRAM

"Za sve one koji se pitaju... Odgovor je DA! Čekamo četvrtog malog Phelpsa koji nam stiže 2024.", napisali su u objavi uz zajedničku fotografiju. Povodom sedme godišnjice braka priložili su fotoalbum s obiteljskim portretima koji dokumentiraju njihovu bračnu sreću od vjenčanja u Meksiku do danas.

image

Michael Phelps sa suprugom Nicole i sinovima Boomerom, Beckettom i Maverickom

INSTAGRAM

"Sretna godišnjica braka mom najboljem prijatelju, mužu i partneru za cijeli život. Od tebe sam dobila ljubav koju ti vraćam. Ne mogu zamisliti savršeniju osobu od tebe, hvala ti na svemu", napisala je Nicole Johnson u čestitki Michaelu Phelpsu.

image

Michael Phelps i Nicole Johnson u braku su sedam godina

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Višestruki svjetski rekorder, svjetski prvak i olimpijski pobjednik koji u svojoj trofejnoj sobi ima čak 23 zlatne olimpijske medalje suprugu Nicole Johnson, bivšu Miss Kalifornije, je upoznao na vrhuncu slave 2007. Prvi put su se sreli na dodjeli sportskih nagrada, a prije zaruka u veljači 2015. dva puta su prekidali.

image

Sinovi Boomer, Beckett i Maverick obožavaju tatu

INSTAGRAM

Sa sinovima žive na imanju u Paradise Valleyju u Arizoni gdje Phelps volontira kao pomoćni trener plivačkog kluba Arizona State Sun Devils. Nije tajna da najtrofejniji olimpijac na svijetu i njegova supruga dijele sve poslove oko odgoja djece, pa i kućanske poslove.

"Nicole i ja se trudimo pronaći balans tako da svako dijete dobije jednaku pažnju i ne osjeća se zapostavljenim. Mislim da je to veliki izazov, no i prilika za nas da puno toga naučimo. A podjela odgovornosti i obaveza dodatno učvršćuje našu ljubav", izjavio je Phelps, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na stotinu milijuna dolara.

image

Nicole Johnson sa sinčićem Boomerom na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 04:37