Sreća u obitelji

Najvažnija uloga: Glumac Fabijan Pavao Medvešek postao otac

Glumac Fabijan Pavao Medvešek pohvalio se da je 25. siječnja postao otac i tako novu godinu započeo s najvažnijom ulogom.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla postali su roditelji. Njihovo prvo dijete došlo je na svijet u srijedu, a 30-godišnji glumac vijest je objavio na Instagramu. Uz fotografiju bebe u rodilištu jednostavno je napisao "25. 1." i stavio znakić slavlja, a spol prinove roditelji su za sada zadržali za sebe iako mnogi naslućuju da je stigao sinčić zbog plavih detalja na odjeći. Zanimljiv detalj je i to što je beba rođena na isti datum kad i Fabijanov bratić Toma Medvešek, sin glumca Svena Medvešeka pa će se u obitelji taj dan posebno slaviti.

Odmah su se zaredale čestitke prijatelja i kolega Janka Popovića Volarića, Maje Šuput, Ane Begić Tahiri, Lane Klingor, Stefana Kapičića...

Karla i Fabijan Pavao Medvešek u vezi su još od srednjoškolskih dana. Vjenčali su se u proljeće prošle godine, a krajem godine par je objavio da čekaju bebu.

image

Fabijan Pavao Medvešek sa suprugom Karlom

DAVOR PONGRAčIć/ CROPIX

"Karla i ja zajedno smo već 11 godina, poznajemo se otkako smo bili djeca, zaljubili smo se kad je njoj bilo 17, a meni 18 godina i ona je moja srodna duša. Bio sam presretan kada sam doznao da ću postati tata. Karla i ja se jako veselimo. Uopće nemam ideju što mi se događa, nisam još svjestan da ćemo postati roditelji. Istovremeno me obuzimaju strah i sreća. No, do sada sam se u životu dobro snalazio pa vjerujem da ni na ovom polju neću zakazati", ponosno je tada kazao Fabijan Pavao Medvešek.

image

Nakon dugogodišnje ljubavi vjenčali su se u svibnju 2022.

PRIVATNI ALBUM

Fabijan je sin poznatog glumca i redatelja Renea Medvešeka. Glumac je zagrebačkog kazališta "Komedija", a najšira publika zavoljela ga je u serijama "Na granici", "Čuvar dvorca" i drugima te u showu "Tvoje lice zvuči poznato", ali i kao člana žirija "Supertalenta".

image

Fabijan Pavao Medvešek

BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

Prinovi u obitelji jednako se vesele i njegovi roditelji Rene Medvešek i Milena Matijević Medvešek o kojima Fabijan govori u superlativima.

"Uvijek sam se uz njih osjećao voljeno i sigurno, stajali su iza mene i pružili mi sve što sam poželio, pa i slobodu i mogućnost izbora. Čak i kada sam u vrijeme puberteta radio nepodopštine, sve smo probleme rješavali razgovorom, vrlo suptilno su mi davali do znanja s čime se ne slažu. Njima dugujem sve što danas jesam, a prvenstveno sam sretan čovjek zadovoljan svojim životom. Volio bih da uspijem barem dio njihove ljubavi prenijeti na svoju djecu", govori glumac koji je za Gloriju tada otkrio i da bi volio imati veliku obitelj, baš onakvu u kakvoj je i sam odrastao uz sestre Hanu i Martu te brata Marula.

"Bogatstvo je imati veliku obitelj i bilo je lijepo odrastati s njima. Teško mi je i nezamislivo kada čujem da netko ne razgovara sa svojom braćom ili sestrama. Djetinjstvo kakvo smo imali i odnos kakav danas imamo ne bih mijenjao nizašto na svijetu. Kod nas je uvijek bila puna kuća, posebno kada bi došao stric Sven Medvešek, koji s glumicom Natašom Dorčić ima troje djece. Nikada nam nije bilo dosadno, živjeli smo kao u igraonici, uz puno buke i veselja."

Linker
17. travanj 2024 10:51