*a

 AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
druga prilika

Nakon deset godina: Zločesti dečko Hollywooda vraća se na male ekrane u velikom stilu

Američki glumac Charlie Sheen, nakon brojnih skandala i odvikavanja od ovisnosti zbog čega posljednjih godina skoro uopće nije radio,dobio je ponudu koja se ne odbija, a dolazi od producenta Chucka Lorrea koji ga je izbacio iz serije "Dva i pol muškarca".

Američki glumac Charlie Sheen, nakon brojnih skandala i odvikavanja od ovisnosti zbog čega posljednjih godina skoro uopće nije radio,dobio je ponudu koja se ne odbija, a dolazi od producenta Chucka Lorrea koji ga je izbacio iz serije "Dva i pol muškarca".

Kako je iz povjerljivih izvora potvrđeno američkom magazinu Variety, holivudski zloćko Charlie Sheen u velikom stilu vraća se na male ekrane. I to zahvaljujući redatelju, producentu i scenaristu Chucku Lorreu, koji ga je zbog neprimjerenog ponašanja prije dvanaest godina izbacio iz humoristične serije ‘‘Dva i pol muškarca‘‘ u kojoj je Sheen zarađivao milijun dolara po epizodi. Tada je rastrojeni glumac javno vrijeđao Lorrea, otkrio je da je zaražen HIV- om, da redovito konzumira drogu i alkohol, da je tulumario s prostitutkama, razveo se od jednako problematične glumice Brooke Mueller s kojom ima blizance Boba i Maxa...

A Chuck Lorre i Warner Bross Studio, nakon što su ga izbacili iz serije, ubivši njegov lik klavirom, tužili su ga za 100 milijuna dolara. Jer osim vlastite reputacije, uništio je i popularnu seriju kojoj je s Ashtonom Kutcherom kao njegovom zamjenom pala gledanost. Sheen i Lorre nagodili su se izvan suda, kako je tada pisalo - na obostrano zadovoljstvo.

image

Charlie Sheen govorio je u čast Chuck Lorrea kada je producent dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

MARK RALSTON/AFP/PROFIMEDIA

Uglavnom, život mu se pretvorio u kaos, a svi njegovi skandali iz dana u dan punili su naslovnice američkih i svjetskih magazina. I tko zna kako bi završio njegov život da se uz podršku obitelji, pogotovo tate, slavnog glumca Martina Sheena nije prijavio na liječenje od ovisnosti. Nije mu to naravno bilo prvi put, ali se glumac nakon mnogo godina ipak na kraju smirio. Propustio je brojne poslovne prilike, izgubio velike novce, danas živi u iznajmljenoj kući u Malibuu, ali se više posvetio djeci s kojom sve ove godine nije imao baš sjajan odnos.

image

Glumac osim sinova Maxa i Boba, ima još tri kćeri

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sada s Chuckom Lorrem, koji zaista ima puno ljubavi i živaca za nestabilnog glumca, ponovo kreće u novu poslovnu avanturu koja bi ga kao glumca mogla ponovo vratiti u ‘tračnice‘. Radi se o humorističnoj seriji ‘‘ Kako biti kladioničar‘‘, koja će se emitirati na streaming servisu HBO Max s komičarom Sebastianom Maniscalcom u glavnoj ulozi. Za sada je naručeno osam epizoda, a možda Charlie svojom karizmom privuče dovoljnu pažnju pa se snimi i druga sezona priče o kladioničarskom veteranu koji se bori da preživi nadolazeću legalizaciju sportskog kockanja.

Linker
27. travanj 2024 14:25