brižan tata

Nakon dugo vremena Jason Momoa na premijeru je došao u pratnji kćeri i sina

Zgodni glumac prije nekoliko dana i službeno se rastao od Lise Bonet. Iz zajedničkog doma iselio se još krajem 2020. godine, a njegova supruga je prije nekoliko dana podnijela zahtjev za razvod braka. Dogovorili su sve detalje, a glumac i dalje viđa djecu i provodi vrijeme s njima.

Na specijalnu projekciju hvaljenog dokumentarca ‘‘Common Ground‘‘ koji iz sebe već ima tri ugledne nagrade, netom razvedeni Jason Momoa stigao je sa svojom djecom, 16-godišnjom kćeri Lolom Iolani i godinu dana mlađim sinom Nakoa-Wolfom. Oni su s tatom i ostalim glumcima dokumentarnog filma, koji se bavi temom regenerativne poljoprivrede, pozirali na crvenom tepihu. Sramežljivi klinci nisu se odvajali od markantnog tate koji je još uvijek, bar službeno sam, i nije našao novu partnericu.

image

Jason Momoa, Nikki Reed, Lola Iolani Momoa, Nakoa-Wolf Momoa i Ian Somerhalder na specijalnoj projekciji dokumentarca ‘Common Ground‘ u Los Angelesu

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP
image

Glumac s kćeri Lolom Iolani i sinom Nakoa-Wolfom

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Glumac porijeklom s Havaja nimalo se ne uklapa u holivudsku elitu. Nedavno je otkrio kako je neko vrijeme nakon razlaza s bivšom suprugom živio u kamp kućici na imanju jednog prijatelja, a češće boravi na havajskom otočju nego u Hollywoodu. S Lisom Bonet koja je svojedobno bila velika zvijezda, u vezi je bio od 2005. kada je njezina karijera počela stagnirati, a njegova krenula uzlaznom putanjom. Snimio je neke od najvećih holivudskih blockbustera poput "Aquamana" i "Dine", predmet je žudnje mnogih žena, a on je u duši roker, prirodnjak koji se najbolje osjeća polugol. Zaštitni znak mu je duga raščupana kosa, obožava svoje rodne Havaje gdje je s 19 godina krenuo u glumačke vode. Naime kao prodavač u surf shopu, zapeo je za oko agentima koju su mu ponudili ulogu u seriji ‘Baywatch Hawaii‘.

image

Lisa Bonet prije nekoliko dana podnijela je službeni zahtijev za razvod braka od Jasona Momoe

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

‘‘Tada nisam znao ništa o glumi. Trebalo mi je pet godina da dobijem agenta nakon toga. Nitko me nije ozbiljno shvaćao nakon te uloge i dugo sam živio u njezinoj sjeni‘‘, kazao je svojedobno glumac kojem su danas najveće veselje njegova djeca. I ne samo njegova, već i Zoe Kravitz, kći Lise Bonet iz braka Lennyjem Kravitzom koju voli kao vlastitu kćer. U odličnim su odnosima i nakon što se rastao od njezine mame, dolazi na njezine premijere i ne propušta joj čestitati važne obljetnice.

Linker
10. travanj 2024 21:47