planovi sportaša

Nakon napisa o svađi s Gisele, progovorio Tom Brady: ‘Prioriteti se mijenjaju‘

Slavni igrač američkog nogometa otkrio je što su mu prioriteti, zašto se nakon kretke mirovine vraća na teren i što su mu najveći izazovi roditeljstva

Nakon samo 40 dana koliko je trajala njegova mirovina, Tom Brady, jedan od najvećih igrača u povijesti američkog nogometa, vraća se na nogometni teren što je navodno, prilično razljutilo njegovu suprugu, slavnu manekenku Gisele Bundchen. No čini se da svađa ipak nije tolika da bi on odustao od svog nauma jer kako je rekao, shvatio je da mu još nije mjesto na tribinama. A ovih dana u SiriusXM podcastu progovorio je o balansiranju privatnog i sportskog života.

image

Gisele Bündchen najvatrenija je navijačica svog supruga no nije joj drago što se nakon kratke mirovine vraća na teren

KEVIN C. COX/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

‘‘Jednostavno sam osjećao da mi je ostalo još snage i želim pokušati", rekao je sedmerostruki prvak Super Bowla, dodajući: "Dugujem to svojim suigračima, našim sjajnim trenerima i cijeloj našoj organizaciji".

Ovaj 45-godišnji sportaš progovorio je i o tome kako su mu se usprkos velikoj ljubavi prema nogometu, promijenili i životni prioriteti.

"Kada sam imao 25 godina, samo sam razmišljao o nogometu. To je bio moj život. Bilo je jesti, spavati i doslovce piti nogomet. To je bila moja profesija, to je bila moja karijera. A onda se s vremenom razvijaju drugi prioriteti jer se mijenjate i razvijate kroz život, rastete na različite načine. Dakle, preuzimate različite odgovornosti, obitelj i obveze i tako dalje. I posvećujete vrijeme i energiju tim stvarima", kazao je Brady koji ima 15-godišnjeg sina Jacka s bivšom djevojkom Bridget Moynahan te 12-godišnjeg sina Benjamina i devetgodišnju kćer Vivian Lake s Gisele Bundchen.

"Ne možete zaustaviti život zbog sporta", rekao je.

image

Gisele Bundchen i Tom Brady slove za jedan od najskladnijih parova unatoč povremenim nesuglasicama

CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Najstariji sin već je krenuo njegovim stopama i igra američki nogomet za svoju srednju školu pa je ovih dana ponosni tata otišao u New York kako bi gledao njegovu prvu ovosezonsku utakmicu, dok mu je supruga s dvoje mlađe djece otputovala u Miami gdje se zabavlja u tamošnjem vodenom parku.

‘‘Ima mnogo stvari koje su mi važne izvan terena, ali kad dolazi nogometna sezona stvarno se moram usredotočiti na nogomet i predano raditi kako bi iskoristili sav potencijal tima‘‘, kazao je slavni igrač koji očito najveći dio brige za obitelj prepušta svojoj partnerici.

A nedavno je progovorio i što su za njega i njegovu suprugu najveći izazovi roditeljstva.

image

Obitelj je ovo ljeto provela u Portofinu

OLIVER PALOMBI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

‘‘Pokušavamo ih odgojiti da stvari ne doživljavaju zdravo za gotovo. Mi imamo ljude koji nam čiste kuću, mi imamo ljude koji nam kuhaju, imamo ljude koji nas voze, letimo privatnim avionima koji nas čekaju na pisti… I onda shvatite da je to realnost u kojoj moja djeca žive i sad im treba objasniti da to nije prava realnost većine ljudi. I zato ih pokušavamo odgajati kako se odgajaju i druga djeca koja ne žive privilegiranim životima. Želja mi je da ostanu s obje noge na zemlji i shvate da je pravi život puno teži od ovoga.‘‘

Jer Gisele Bundchen je odrasla u provinciji u Brazilu te je imala dug i težak bio put do uspjeha i svjetskih modnih pista, a Tom Brady je odrastao u obitelji u kojoj je radio samo otac kako bi prehranio njega, njegovu majku i još tri sestre. I dobro znaju koliko teško i naporno treba raditi da bi se u životu uspjelo.

Linker
20. travanj 2024 13:50