Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkom u
Aspenu

 THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Rekla je da

Nakon niza nesretnih veza s muškarcima, zaprosila je svoju djevojku u Disneylandu

Australska glumica odvela se dizajnericu Ramonu Agruma na ‘običan‘ vikend u zabavni park i iznenadila je romantičnom prosidbom.

Australska glumica Rebel Wilson zaprosila je partnericu Ramonu Agrumu impresivnim dijamantnim prstenom i romantičnim spektaklom u Disneylandu koji kao da je posuđen iz bajke. Modna dizajnerica i kreatorica nakita odgovorila je potvrdno, dirnuta prekrasno stiliziranom scenom koja ju je iznenadila do suza. Posvuda su se nalazili cvjetni aranžmani u pastelnim bojama sa svima znanim Disneyevim dvorcem u pozadini.

Potom joj je Rebel pokazala prsten s potpisom Tiffany & Co i zamolila ju da odsad dijele život kao bračne partnerice. Otkrlo se da je 42-godišnja glumica i komičarka odvela Ramonu na "običan" vikend u Disneyland i uz pomoć tamošnje ekipe kreativaca organizirala nezaboravnu prosidbu, piše Daily Mail. Jako se potrudila i oko izbora prstena jer je to Ramonino područje i htjela joj je priuštiti zaručnički prsten čiji dijamant oduzima dah.

Kako je izgledao velik trenutak, otkriva fotografija podijeljena na Instagramu: obje imaju iste prugaste pulovere dok ih zasipaju latice ružičastih ruža.

image

Zaruke u Disneylandu

Zaručnice kojima je 7. studenog prošle godine surogat majka rodila kćer Royce Lillian, upoznala je 2021. zajednička prijateljica, a kliknule su već na prvom spoju. Pratitelji australske komičarke obasuli su ih čestitkama na društvenim mrežama, a među prvim slavnim prijateljima zvijezde filma "Jojo Rabbit" s najboljim željama oglasile su se Kathy Hilton i Lindsey Vonn.

Linker
14. travanj 2024 02:18