MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
I brat je tu

Nakon osvojenog Wimbledona, Novak Đoković uživa u Dubrovniku

Prvi reket svijeta i njegov mlađi brat Đorđe viđeni su u šetnji Stradunom, a fotografijama poznatog gosta pohvalilo se i osoblje jednog restorana.

Prvi reket svijeta i njegov mlađi brat Đorđe viđeni su u šetnji Stradunom, a fotografijama poznatog gosta pohvalilo se i osoblje jednog restorana.

Nakon što je po sedmi put u karijeri osvojio Wimbledon u finalu u kojemu je Nicka Kyrgiosa dobio s 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3) u setovima, srbijanski tenisač Novak Đoković otišao je na zasluženi odmor.

Bez svoje supruge Jelene, Nole je viđen u Dubrovniku. Prvi reket svijeta i njegov mlađi brat Đorđe viđeni su u šetnji Stradunom, a fotografijama poznatog gosta pohvalilo se i osoblje jednog restorana. Njihovom chefu Vladimiru Bakocu, stoji u jednom od Instagram Storyja koje su objavili, ostvario se san kad je na terasi restorana ugledao teniskog asa. Naravno, prigodu za fotografiranje nisu propustili ni drugi članovi osoblja restorana, koji su Noleta također molili za fotografiranje.

Podsjetimo, Đoković je i ranije spominjao kako je po njemu Jadranska obala najljepša na svijetu te posebno istaknuo ljepotu otoka oko Dubrovnika.

Još uvijek nije poznato je li Nole stigao na jug Hrvatske samo u društvu svog 26-godišnjeg brata, koji je zapeo za oko mnogim pripadnicama ljepšeg spola ili su s njim i njegova supruga Jelan i djeca.

Inače, kako pišu srbijanski mediji, Đorđe je već duže od godinu dana u vezi s voditeljicom Saškom Veselinov, s kojom je nedavno počeo i zajednički život.

Linker
01. svibanj 2024 23:44