"Yes, And?"

Nakon tri godine pauze: Ariana Grande objavila novu pjesmu, u njoj se osvrnula i na novog dečka

Tridesetogodišnja pjevačica na scenu se vratila s pjesmom za koju njezini obožavatelji imaju samo riječi hvale.

Napokon je stigla željno iščekivana pjesma 30-godišnje Ariane Grande. Pop zvijezda je zadnji album izdala 2020. godine pod nazivom "Positions", a zatim napravila pauzu u glazbenoj karijeri kako bi se posvetila svojoj liniji kozmetike R.E.M. Novu pjesmu naziva "Yes, And?" najavila je preko Instagrama i pritom objasnila kako neće imati isti naziv kao njen nadolazeći sedmi album. Pjesmom Grande potiče slušatelje da budu snažni i da se ne obaziru na sve ono što drugi pričaju o njima.

U pjesmi se popularna glazbenica također kratko osvrće na ljubavnu vezu s Ethanom Slaterom, 31-godišnjim glumcem kojeg trenutno viđa, i navodi da se više ne osvrće na ono što drugi misle o njoj. Par se upoznao za vrijeme snimanja Netflixove filmske adaptacije Broadway mjuzikla "Wicked", a obožavatelji su uvjereni da su za vrijeme snimanja prevarili svoje bivše supružnike Daltona Gomeza i Lilly Jay. Naime, i Grande i Slater su se 2023. godine razveli od svojih dugogodišnjih partnera, a Slaterova bivša supruga jednom je prilikom izjavila za medije da je Grande kriva za njen razvod.

image

U pjesmi se popularna glazbenica također kratko osvrće na ljubavnu vezu s Ethanom Slaterom, 31-godišnjim glumcem kojeg trenutno viđa

ANGELA WEISS AFP

U filmu "Wicked" Ariana će utjeloviti dobru vješticu Glindu. Inače, dvodijelni film temelji se na romanu Gregoryja Maguireja "Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West" iz 1995. godine i likovima iz čuvenog djela L. Franka Bauma "The Wonderful Wizard of Oz" iz 1900. godine. Premijera prvog dijela filma zakazana je za kraj studenog 2024. godine, a drugi dio moći ćemo pogledati tek 2025. godine.

Linker
23. travanj 2024 06:40