AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Stigla potvrda

Napokon potvrdili da je prsten zaručnički: 2 godine skrivali vezu, sada mjesecima tajili zaruke

Njezin odabranik, američki komičar i glumac Justin Long, potvrdio je da su zaručeni već nekoliko mjeseci jer se izbrbljao u svom podcastu.

Njezin odabranik, američki komičar i glumac Justin Long, potvrdio je da su zaručeni već nekoliko mjeseci jer se izbrbljao u svom podcastu.

Američka glumica Kate Bosworth i njezin dragi, komičar te scenarist Justin Long, napokon su potvrdili zaruke. Točnije, glumac poznat po ulozi u komediji "Njemu baš i nije stalo" pokazao je da mu je i te kako stalo jer ju je zaprosio.

"Kate je pristala. Presretna je, na devetom je nebu, prijateljima već pokazuje zaručnički prsten", izjavio je izvor blizak paru još potkraj ožujka. Međutim, tek su sada potvrdili da su govorkanja istinita: doista su se zaručili.

Sve je počelo njezinim pokazivanjem prstena prijateljima i prepričavanje detalja prosidbe, pa ne čudi što su se pojavila nagađanja u javnosti o značajnom iskoraku u toj vezi. No, isprva nisu htjeli potvrditi zaruke. Kako su tek u travnju prošle godine priznali da su u vezi, premda su počeli izlaziti još 2020., malo tko nadao potvrdi zaruka do kraja ove godine, našalio se portal Hollywood Life.

Međutim, 44-godišnji komičar priredio je iznenađenje gledateljima svog podcasta "Life is short with Justin Long" priznavši da je iznenadio četiri godine mlađu Kate s prosidbom puno ranije nego se mislilo. Objasnio je da to planirao učiniti za njen 40. rođendan početkom siječnja, ali nije izdržao i zaprosio ju je malo prije. Nije precizirao kad je bilo to "malo ranije". No, otkrio je kako je osjetio da "prolaze kroz stvarnu životnu promjenu" i da je to bio pravi trenutak.

image

Napokon je stigla potvrda da je prsten zaručnički.

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Glumica koja je započela karijeru ulogom u filmu "Šaptač konjima" i proslavila se ulogom modela i glumice Sandre Dee u biografskoj drami Kevina Spaceyja "Beyond the Sea", nasmiješila se i rekla: "O moj Bože, to je to".

Javnost je posumnjala da se par zaručio nakon što je glumica, koja iza sebe već ima brak s redateljem Michaelom Polishem, nosila zaručnički prsten na partyju Vanity Faira nakon dodjele Oscara, ali potvrda je stigla tek sad.

image

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - MARCH 12: (L-R) Justin Long and Kate Bosworth attend the 2023 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 12, 2023 in Beverly Hills, California. Amy Sussman/Getty Images/AFP (Photo by Amy Sussman/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
28. travanj 2024 06:26