DIRLJIVA OBJAVA

‘Najviše se volimo, zato se i rastajemo‘: U vrlo emotivnoj objavi Kate Bosworth obznanila da se razvodi

Glumica, koja je od 2003. do 2006. bila u vezi s Orlandom Bloomom, i redatelj Michael Polish rastaju se nakon osam godina ljubavi, u trenutku kada se, kako Kate tvrdi, najviše vole.

Kada dođe kraj ljubavi, ponekad požalimo što je nismo prekinuli kada je bilo najljepše. Na taj način pamtili bismo samo divne trenutke i osjećaje. Na takav korak nakon osam godina ljubavi odlučili su se glumica Kate Bosworth i redatelj Michael Polish.

image
Par se upoznao 2011. godine.
XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE

U dirljivoj objavi na Instagramu, Kate je pratiteljima obznanila da se razvodi nakon osam godina braka uz tekst koji, sudeći po komentarima, rijetko tko može razumjeti i shvatiti kao prekid.

"Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna - privlačnost. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je to posljednji obrok. Kupite bocu viskija i podijelite ga, nalijte mi vodopad. Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešete s nekim koga znate cijeli život, iako ste se upoznali prije nekoliko minuta", započela je glumica svoju objavu ispod crno-bijele fotografije na kojoj se ona i Michael ljube.

Čitajte i: Kate Bosworth najbolje zna kako jednim modnim detaljem začiniti dva različita outfita

"Tako se bojimo kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste htjeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Velika nepoznanica. Što ako smo se odlučili ne bojati, nego voljeti? Kad bi taj najosjetljiviji i najranjiviji posljednji treptaj u plamenu postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina. Naša srca su puna, jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno drugome kao što to činimo u ovoj odluci da se razdvojimo", napisala je Kate.

"Zajedno, tijekom posljednjih deset godina, Michael i ja smo svaki put birali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo to činili na dan našeg vjenčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da slijede pozivi u četiri ujutro. Pjesme će se razmjenjivati ​​radi komuniciranja samo onoga što pjesme mogu. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu najnoviju suradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav poput ove i nastaviti se diviti ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad dođemo do kraja nečega i shvatimo... tek smo na početku", zaključila je emotivnu objavu.

Australska glumica i redatelj upoznali su se 2011. godine kada su se i zaljubili na snimanju drame "Big Sur". Glumica je nekoliko puta istaknula kako je to bila ljubav na prvi pogled, a vjenčali su se dvije godine kasnije na ranču u Montani.

Linker
19. travanj 2024 15:41