ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Nova romansa

Napokon uhvaćeni: Tom Brady i Irina Shayk novi su par, proveli su vikend zajedno

Zajedno su proveli vikend u Los Angelesu: on je u svom Rolls Royceu u petak i u subotu navečer došao po nju pred njen hotel, a fotografi su ga uhvatili i kako joj miluje lice dok se ona pokušava sakriti od objektiva.

Zajedno su proveli vikend u Los Angelesu: on je u svom Rolls Royceu u petak i u subotu navečer došao po nju pred njen hotel, a fotografi su ga uhvatili i kako joj miluje lice dok se ona pokušava sakriti od objektiva.

Poslije razvoda od Gisele Bündchen, umirovljeni bek Tampa Bay Buccaneersa, Tom Brady, uživa u romansi s top modelom, Irinom Shayk. Sudeći po fotografijama snimljenim u petak navečer, ispred hotela u Los Angelesu, potajno se viđaju već neko vrijeme. Jedan od najpoželjnijih američkih neženja, kako ga je prozvao Daily Mail koji donosi ekskluzivne fotografije, zamijećen je da u svom Rolls Royceu dolazi pred Irinin hotel, a nakon nekoliko minuta, manekenka mu se pridružila na suvozačevom mjestu. On joj je nježno dotaknuo obraz, a potom su se odvezli do njegove vile. Bili su zajedno do subote, a onda je 45-godišnji Brady dovezao osam godina mlađu Irinu nazad u hotel. Izašla je iz njegovog automobila sljedećeg jutra oko 9.30 sati u istoj odjeći u kojoj je bila prethodne noći, bijelom topu i minici, što je uparila s Adidasovim tenisicama i plavom končanom vestom. Vjeruje se da ju je Brady u subotu popodne ponovno pokupio iz hotela i u nedjelju prije podne vratio nazad.

Otkako se razveo od Gisele Bündchen s kojom ima kćer Vivian (10) i sina Benjamina (13), Bradyja se povezivalo s Kim Kardashian i Emily Ratajkowski, dok se Irina, mama šestogodišnje djevojčice Lee iz veze s Bradleyjem Cooperom, nakon njihovog rastanka navodno viđala s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom. Neko vrijeme izlazila je i s Kanyeom Westom, poslije rastave od Kim Kardashian, a povezivalo ju se i s glumcem Leonardom DiCaprijom.

Glasine o romansi Bradyja i Shayk krenule su prošlog mjeseca kada su oboje bili na vjenčanju milijardera Joea Nahmada na Sardiniji. Tada se, doduše, pričalo kako Irina najpoželjnjeg neženju nije puštala na miru cijele večeri i da ga je uporno željela osvojiti, dok on nije nimalo zainteresiran. Te napise njezin je agent brzo negirao i dodao kako nema nimalo istine u svemu tome, te da su njih dvoje tek dobri prijatelji.

"Ova priča je potpuno lažna. To je potpuno zlonamjeran i izmišljen prikaz večeri", poručio je njezin agent tada, a ovog puta - nakon što su uhvaćeni zajedno u Los Angelesu, se još nitko nije oglasio. Ipak, čini se da imamo novi zvjezdani par.

Linker
27. travanj 2024 10:49