Nasmijana i sretna

Našla mirnu luku: Lindsey Lohan naprosto blista, glumica ‘uhvaćena‘ prvi put nakon udaje

Glumica je sa suprugom Baderom Shammasom provela nekoliko dana u New Yorku gdje su prvi put viđeni u javnosti nakon tajnog vjenčanja početkom srpnja i medenog mjeseca u Turskoj.

Otkako se Lindsey Lohan preselila u Dubai, odrekla tulumarenja, alkohola i droge te udala za financijaša Badera Shammasa, izgleda bolje no ikad. Vidjelo se to na njenim prvim fotografijama sa suprugom nakon nedavnog tajnog vjenčanja: posjetili su New York, a da ih paparazzi nisu zamijetili na odlasku u zračnoj luci, njihov boravak u gradu koji nikad ne spava prošao bi nezamijećeno. Nekad problematična američka glumica drastično je promijenila stil života i počela (suptilno) izbjegavati medije.

image

Lindsay Lohan snimljena u New Yorku u izlasku s obitelji

JACKSON LEE/SPLASH/PROFIMEDIA

Sa suprugom je uhvaćena na putu do vip terminala, a kako je lice prekrila maskom i oči zaklonila sunčanim naočalama, odala ju je njena vatrenocrvena kosa. Nosila je traperice ravnog kroja i bijelu bluzu, a jednostavan look za putovanje upotpunila je srebrnom torbicom Louis Vuitton, iz razigrane, mladenačke linije Coussin. Glumičin ležeran odjevni stil slijedio je njezin suprug u crnoj majici i trapericama te šminkerskim tenisicama Yeezy 350 Boos, piše Hollywoodlife. Djelovali su opušteno, zaljubljeno i sretno, baš kako treba izgledati nedavno vjenčani par. Vjenčali su se početkom srpnja, osam mjeseci nakon što ju je financijaš zaprosio u studenom 2021., a upoznali su se 2019. u Dubaiju.

Nova uloga?

Medeni mjesec proveli su u luksuznom ljetovalištu Bodrum Edition na jugozapadnoj obali Turske. Nakon dokolice na plaži zaželjeli su se njujorškog moovinga pa su proveli nekoliko dana u gradu u kojem se glumica nekad žestoko provodila. Naime, zvijezda filmova "Zločeste djevojke" i "Obiteljska pravila" završila je 2012. u zatvoru jer se u njujorškom noćnom klubu fizički obračunala s neznankom: posvađale su se, a Lindsey joj je zalijepila pljusku. Srećom, burni dani danas su iza nje. Pred njom je, pak, uloga u kojoj bi se mogla okušati osjeća li da je spremna - majčinstvo. Zasad po tom pitanju nema novosti, ali tko zna, možda će glumica iznenaditi fanove još jednom radosnom viješću?

Linker
23. travanj 2024 15:55