STRAŠAN GUBITAK

Neizreciva tuga: Tini Turner slomljeno je srce zbog smrti i drugog sina

Glazbenik Ronnie Turner preminuo je nedaleko od svog doma u Los Angelesu, njegovo srce nije izdržalo do dolaska hitne pomoći koju su pozvali prolaznici.

Legendarna pjevačica Tina Turner bori se s neizrecivom tugom zbog nenadanog gubitka mlađeg sina Ronnieja. Tragedija se dogodila sinoć, nedaleko od njegovog doma u San Fernando Valleyju, pokraj Los Angelesa. Prolaznici su zatekli pedesetdevetogodišnjeg glazbenika kako se očajnički bori za dah. Pozvali hitnu pomoć, pokušali su ga reanimirati, ali mu nije bilo spasa. Medicinari su, tvrde očevici, na licu mjesta mogli tek utvrditi smrt.

Pretpostavlja se da je gitarist rođen u traumatičnom braku pop legende s nasilnim muzičarom Ikeom Turnerom, doživio infarkt. Svjedoci tvrde kako se držao za prsa, žalio se kako ne može disati sve dok se nije srušio na tlo pred zaprepaštenim prolaznicima. Dali su sve od sebe ne bi li ga uspjeli održati na životu do dolaska liječnika, ali njegovo srce nije izdržalo, piše portal Hollywood life.

Glazbenoj divi strašnu vijest javila je Ronniejeva supruga, Afida Turner. Par je zajedno proveo sedamnaest godina, udovica je očajna, a reakciju šokirane majke kad je doznala što se desilo, nezamisliva je. Naime, Ronnie joj postao jedinac nakon što je njezin stariji sin Craig Turner, kojeg je rodila u vezi s američkim saksofonistom Raymondom Hillom - kasnije ga je posvojio Ike Turner - 2018. počinio samoubojstvo.

Pop zvijezdi od tada je srce slomljeno, a sada je, vjerojatno, u još gorem stanju. Smogla je snage objaviti kratku rečenicu na društvenim mrežama: "U tuzi zatvaram oči i mislim na tebe, moj voljeni sine." Nedavno je proslavila osamdesettreći rođendan, a ovako težak udarac mogao bi utjecati na njezino zdravlje. Nadživjela je oba sina: teško da postoji gora bol od slomljenog srca majke koja će uskoro, u Los Angelesu, pokopati jedinca.

Linker
17. travanj 2024 00:00