BLISKI SUSRET

Nesvakidašnji prizor: Mojmira Pastorčić emisiju odjavila u zagrljaju zmije

Urednica i voditeljica RTL Direkta emisiju je odjavila s pitonom oko vrata, koji joj je namještajući se - popravio frizuru.

U posljednjoj emisiji RTL Direkta ovog tjedna voditeljica i urednica Mojmira Pastorčić na jedinstven je način pozdravila gledatelje - s pitonom oko vrata. Njezin posljednji gost u emisiji bio je uzgajivač zmija Neven Vrbanić, koji je u studio prema prethodnom dogovoru stigao s indijskim pitonom Abdulom.

image

Mojmira Pastorčić

MIHO SKVRCE

Nakon što ga je Mojmira izrešetala pitanjima o životnom stilu i navikama pitona, s naglaskom na potencijalnu opasnost za svog vlasnika, Neven Vrbanić joj je objasnio da opasnosti nema i ponudio joj da sama osjeti kako je nositi živi šal oko vrata. Dok su razgovarali zmija nije mirovala, nego je namještajući se palacala jezikom, a u jednom trenutku Mojmiri se popela na glavu. Njezin gost se našalio da je piton voditeljici "popravio frizuru", a Mojmira je sve to stoički podnijela.

image

Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc na lanjskoj dodjeli Zlatnih studija

DAMIR KRAJAC CROPIX

"S pitonom i zmijama stigli smo do kraja ovog tjedna. Hvala što nas pratite, tu smo i sljedeći tjedan. Laku noć, pusa bok od mene i od Abdula", tim se riječima odjavila iz emisije.Nagrađivanu urednicu, novinarku i voditeljicu dosad smo pred kamerama vidjeli bez šminke, s maskom na licu, u pratnji njezinog ljubimca Vučka..., a sudeći prema epizodi s Abdulom nastavit će nas na svoj način izenađivati i ubuduće.

Indijski piton je velika neotrovna vrsta zmija, podrijetlom iz tropskih i suptropskih područja indijskog potkontinenta i jugoistočne Azije, te raste do tri metra dužine. Sporo se kreće, pokazuje plahost i rijetko pokušava napasti čak i kad je ugrožen. Obično se kreće u ravnoj liniji, izvrstan je plivač, a kao i sve zmije, indijski pitoni su mesožderi i hrane se sisavcima, pticama i gmazovima. Žive u širokom rasponu staništa, uključujući travnjake, močvare, stjenovita podnožja, šume i riječne doline, gdje postoji stalni izvor vode.

image

Mojmira Pastorčić

RTL
Linker
20. travanj 2024 02:44