dosta joj je

Nicola Peltz otkrila istinu o odnosu s Victorijom Beckham

Glavna tema proteklih mjeseci, kada je riječ o Beckhamovima, jest navodna svađa dizajnerice sa snahom zbog vjenčanice, no čini se da nitko od članova obitelji situaciju ne doživljava tako dramatičnom kao što se ona čini javnosti.

Nicola Peltz-Beckham ponovno je progovorila o navodnim zategnutim odnosima koje ima sa svekrvom Victorijom. Supruga Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina Vicky i Davida, ovog ljeta prekinula je šutnju u navodnom ‘hladnom ratu‘ s Victorijom, rekavši da je svađa među njima počela kada dizajnerica nije mogla napraviti haljinu za Nicole pa je mladenka odlučila odjenuti Valentinovu kreaciju.

No, sada je "podebljala" svoje komentare, rekavši za The Times da nije riječ o nikakvoj svađi.

"Nije svađa! Posvuda viđam tu riječ ‘svađa, svađa, svađa!?‘ Kao što sam prije rekla, mislim da je sve počelo s time što nisam nosila Victorijinu vjenčanicu, ali prava je istina da sam je stvarno jako htjela nositi. Mislila sam da je tako lijepo što Brooklynova mama želi to napraviti za mene", ispričala je Nicola.

image

Obitelj Beckham na nogometnoj utakmici

SPLASH NEWS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nadalje, glumica je istaknula da je bila jako uzbuđena što će nositi vjenčanicu koju joj je dizajnirala svekrva, ali se to nažalost nije dogodilo.

"Namjeravala sam i stvarno sam željela, a onda je nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu. A nije mi rekla da je ne može dovršiti...", ispričala je Nicola ranije za Variety.

Međutim, svi znakovi razdora u obitelji Beckham navodno su iščezli kada se cijela obitelj okupila na Victorijinoj reviji tijekom Pariškog tjedna mode. Neki izvori su nagađali da je Victoria pozvala sina i snahu na reviju da riješe razmirice te su se čak izgrlili i izljubili pred kamerama.

Strani mediji pisali su i da se cijela multimilijunaška obitelj Peltz jako zamjerila Davidu i Victoriji jer oni na vjenčanju nisu sjedili za glavnim stolom s mladencima.

"Za glavnim stolom su bili samo pripadnici milijarderske obitelji i doista se činilo kao da Beckhamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osjećaj da je to samo vjenčanje obitelji Peltz, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova kći i sin držali govore", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Linker
25. travanj 2024 19:18