Rosanna Arquette

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Tesla, pa BMW

Nije joj prvi put: Filmska zvijezda zaletjela se automobilom u restoran, srećom nema ozlijeđenih

Glumica je slučajno s parkirnog mjesta jurnula naprijed umjesto da je polako krenula unatrag te se zabila u stup objekta, objavila je policija.

Glumica je slučajno s parkirnog mjesta jurnula naprijed umjesto da je polako krenula unatrag te se zabila u stup objekta, objavila je policija.

Nije bilo ozlijeđenih u prometnoj nesreći koju je izazvala velika glumačka zvijezda osamdesetih i devedesetih, Rosanna Arquette. Glumica je, kako je dosad poznato, izgubila kontrolu nad svojim BMW-om te je uletjela u prodajni centar u kalifornijskom Malibuu i zabila se u meksički restoran Lily’s Malibu. Nema indikacija da je 63-godišnja glumica, najpoznatija nam iz filmova „Očajnički tražeći Susan”, „Veliko plavetnilo” ili „Pulp Fiction”, bila pod utjecajem alkohola ili droga, objavio je Ured šerifa okruga Los Angeles. Rosanna je iz automobila nakon nesreće izašla šokirana i, srećom, bez ogrebotine, ali restoran je pretrpio štete, a morao je biti i evakuiran, objavio je Page Six.

image

Restoran Lily‘s Malibu uzdrman je nakon što se Rosanna Arquette zabila u njega automobilom

NO Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica se, naime, zabila u stup restorana, a čini se da su od siline udara oštećene i dvije dodatne potporne grede koje drže krov objekta. BMW je skršio i staklenu barijeru koja je odvajala trgovine od parkirališta, ostavljajući za sobom razbacane krhotine stakla. Pritom je uništena desna strana automobila, a do nesreće je došlo, objavili su dužnosnici, zato što je vozačica s parkirnog mjesta slučajno „suknula” naprijed, umjesto da krene unatrag. Zbog mjera opreza Arquette je odvedena u bolnicu, a trgovine u blizini mjesta nesreće morale su biti zatvorene dok se provjeravala stabilnost objekata.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je filmska zvijezda sudjelovala u prometnoj nesreći u posljednje vrijeme – u svibnju prošle godine uništila je svoju Teslu nakon što se zabila u stražnji dio kamiona u sklopu trgovačkog centra Palisades Village u Los Angelesu. Srećom, ni u toj nesreći nitko nije zadobio teže ozljede.

Linker
28. travanj 2024 04:27