STIGLA PRINOVA

Nije se znalo da je trudna: Jedna od blizanki iz "Pune kuće" postala mama prije par mjeseci

Dizajnerica i bivša glumica Ashely Olsen, poznata po ulozi u seriji "Puna kuća", postala je majka. Ona i suprug Louis Eisner postali su roditelji - dobili su sinčića kojem su odabrali ime Otto, kako doznaje People. Nikakvi dodatni detalji nisu otkriveni osim da je dječak rođen prije nekoliko mjeseci u New Yorku, a vijesti su do sada ostale tajna, što ne iznenađuje s obzirom na to da par jako drži do privatnosti.

image

Louis Eisner i Ashley Olsen 2021. prvi put zajedno na događanju

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Ashley i Louis, sin dizajnerice nakita Lise Eisner, vjenčali su se na maloj, privatnoj ceremoniji u prosincu 2022. godine, nakon pet godina veze. U cijelom tom periodu nisu niti jednom komentirali svoju ljubav, a i fotografije na društvenim mrežama vrlo rijetko objavljuju. Prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu 2021. godine, a rijetko ih zajedno ulove čak i paparazzi.

image

Ashley na Vanity Fari partyju nakon dodjele Oscara 2019. godine

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Ashley i njezina sestra blizanka Mary-Kate Olsen ne izlažu se javnosti već godinama. Otkako su iskusile slavu kao djeca zahvaljujući ulogama u hit seriji "Puna kuća", odlučile su se maknuti od glume i posvetiti modi pa već godinama imaju svoj brend The Row koji minimalistice obožavaju. Sestre se rijetko mogu vidjeti na velikim događanjima, a iznimku naprave samo kada je u pitanju moda.

image

Ashley Olsen i Mary-Kate Olsen na dodjeli CFDA Fashion Awards

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 09:48