John Stamos

 HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
I NJEGA SU VARALE

Gola istina američkog glumca i zavodnika: Otkrio da ga je djevojka prevarila s Tonyjem Danzom

Američki glumac John Stamos, zvijezda popularnog televizijskog serijala "Puna kuća", priprema autobiografiju u kojoj je opisao sve događaje koji su ga obilježili kao osobu.

Američki glumac John Stamos, zvijezda popularnog televizijskog serijala "Puna kuća", priprema autobiografiju u kojoj je opisao sve događaje koji su ga obilježili kao osobu.

Godinama ga je pratio glas jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja i velikog zavodnika, ali niti on sam nije bio pošteđen neugodnosti i užasa prevare. Američki glumac John Stamos, zvijezda popularnog televizijskog serijala "Puna kuća" u kolovozu je proslavio okrugli 60. rođendan, a tim povodom priprema autobiografiju radnog naziva "Da ste mi barem rekli" (If You Would Have Told Me) u kojoj je otkrio kako je svoju bivšu djevojku zatekao golu u krevetu s drugim.

Njegova djevojka sredinom osamdesetih bila je Teri Copley, američki model i glumica, koja nije odoljela udvaranju Stamosovog 12 godina starijeg kolege Tonyja Danze. Glumac ih je sredinom osamdesetih u kući zatekao zagrljene, usnule u krevetu u spavaćoj sobi u zagrljaju ispod pokrivača.

image

John Stamos sa suprugom Caitlin McHugh i sinom Billyjem u Los Angelesu u svibnju

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

"To je bilo strašno, bio je to bolan osjećaj, doslovce sam osjećao i fizičku bol, ne samo, duševnu i emocionalnu. Teško mi je to opisati drukčije od udarca šakom u nos, pogotovo kad sam shvatio tko je muškarac pored Teri, jer Danza je tada već bio zvijezda. S vremenskim odmakom shvaćam da je vjerojatno mnogo bolje da se to dogodilo, jer je to bila definitivna potvrda da nismo stvoreni jedno za drugo, ali tada...", ispričao je glumac.

image

John Stamos od 1985. povremeno nastupa s bendom The Beach Boys

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

"Ostao sam bez daha, nikad neću zaboraviti pogled na mišićavo tijelo drugog muškarca koje je provirivalo ispod pokrivača. Posumnjao sam na Tonyja, ali nisam bio siguran da je to on, iz sobe sam izjurio sa suzama u očima", ispričao je Stamos koji je drugog muškarca identificirao kad je u autu svoje drage vidio njezinu potpisanu fotografiju s posvetom "Mom dragom Tonyju" u nepoznatom automobilu parkiranom ispred kuće.

image

Teri Copley tvrdi da sa Stamosom više nije bila u vezi u trenutku kad ga je navodno prevarila

HOLLYWOOD TO YOU/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Istina danas 62-godišnje Teri Copley bitno se razlikuje od Stamosove verzije događaja. Ona se, naime, začudila kad ga je ugledala u spavaćoj sobi. "Osjetila sam da nismo sami i ugledala sam Stamosa kako trese glavom i bulji u mene... Zapitala sam se što on uopće radi ondje, jer smo u tom trenutku već bili prekinuli. Nije mi bilo jasno što se događa i zašto je došao, ali dobro, njegova stvar...", ispričala je Copley.

"Taj događaj sam opisao u knjizi jer nisam želio prešutjeti niti jedan važan događaj koji me odredio kao osobu i glumca. U životu ne možete birati, događaju vam se lijepe, ali i manje lijepe stvari, a ovo je bila jedna od njih. Taj događaj pomogao mi je da sazrem", ispričao je Stamos, koji je prije pet godina prvi put postao otac.

image

John i Billy Stamos: danas najviše uživa u ulozi oca

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK

Sina Billyja dobio je u travnju 2018. sa svojom drugom suprugom, američkim modelom i glumicom Caitlin McHugh, koja je 22 godine mlađa od njega. "Ime je dobio po djedu, mom ocu. Ljepši dar od Billyjevog dolaska nisam mogao ni zamisliti, a svoj život odsad ću posvetiti njegovom odgoju i dobrobiti", napisao je tada.

Linker
27. travanj 2024 14:11