Ne obazire se

Nika Turković nam je komentirala glasine da je u vezi s popularnim glazbenikom

Čuli smo se s glazbenicom nakon glasina o novoj vezi s 26-godišnjim bubnjarom.

Godina je za Niku Turković krenula vrlo uzbudljivo - glazbenica je objavila svoj prvi album "11", a uskoro će obaviti i spot za pjesmu "Sam(a)" koji je prethodnih dana snimala. Posljednjih dana, pojavila su se i nagađanja o novoj ljubavi glazbenice koja je sredinom 2022. godine prekinula vezu s glazbenikom Matijom Cvekom. Nika nam je demantirala navode o ljubavnoj vezi s 26-godišnjim bubnjarom benda Buč Kesidi, Zoranom Zarubicom.

"Mogu potvrditi da sam i dalje single i da nisam u ljubavnoj vezi. Iznenadili su me takvi navodi i nikako nisam željela da u ovakvom kontekstu takve informacije dolaze u javnost. Nemam više što komentirati vezano za ove glasine", rekla nam je.

Naime, Nika je u intervjuu povodom novog albuma za magazin Gloria početkom godine potvrdila da trenutno ne razmišlja o novim ljubavima.

image
MATKOVIĆ & VILD

"Prvi put u životu sam jako zaljubljena u sebe, odnosno imam zdravi pristup prema samoj sebi. Radim ono što želim, dopuštam si sve što sam oduvijek htjela. Voljela bih da neko vrijeme ostanem u toj fazi ljubavi sa sobom, a za dalje - tko zna", otkrila je Nika koja se fokusirala na glazbenu karijeru.

"Prestala sam slušati i čitati tračeve i razne komentare. Toliko sam bizarnih i smiješnih stvari pročitala o sebi i o svojim prijateljima! Shvatila sam da je takve komentare jednostavno nemoguće izbjeći pa ih zato i ne uzimam srcu", otkrila nam je tada u razgovoru, a isto se odnosi i prema trenutnim nagađanjima o novoj ljubavi.

Linker
28. ožujak 2024 21:02