RTL
Maske su pale!

Nikolina Pišek blistala je u najraskošnijem izdanju do sad

U finalnoj emisiji pale su sve maske, a voditeljica je oduševila izborom haljine koja je bila dostojna finala.

U finalnoj emisiji pale su sve maske, a voditeljica je oduševila izborom haljine koja je bila dostojna finala.

Voditeljica Nikolina Pišek je iz emisije u emisiju privlačila pažnju sjajnim kreacijama, a za veliko finale showa Masked Singer nosila je haljinu dizajnera Juraja Zigmana, koji je dizajnirao sve maske za natjecatelje showa. Za scenske outfite voditeljice iz emisije u emisiju brinuo se stilist Petar Trbović, a finale su obilježili balskom kreacijom koja je korzetom, raskošnim slojevima materijala i mašnom na jednom ramenu spojila glamur i zabavni segment emisije.

Inače, pobjedu u Masked Singeru odnio je Tovar, ispod kojeg se skrivao glazbenik Damir Kedžo. Nakon što se Kedžo razotkrio, u zagrljaj mu je dotrčao kolega, prijatelj i panelist Saša Lozar.

image
RTL
image
RTL

"Mogli ste mi mamu dovesti u žiri, treća emisija, tek? Kao drugo i bitnije, hvala vam na prekrasnom putovanju, najboljem showu u kojem sam dosad bio", zahvalio se Kedžo svima koji su radili na showu. Na drugom mjestu završio je Medo, a ispod maske se skrivao voditelj i urednik Zoran Šprajc. "Mislio sam da ću ispasti u prvoj, drugoj epizodi, a onda se situacija otela kontroli! Hvala svima koji su glasovali za mene, a još više onima koji su glasovali za one druge, maske koje su bolje pjevale. Drago mi je da me Saša pitao za duet", kroz smijeh je zaključio Šprajc. Treće mjesto u Masked Singeru osvojio je glazbenik Hiljson Mandela koji se skrivao ispod maske Čudovišta. "Fantastična emisija, maske, pjevači! Fantastično iskustvo, brutalica", izjavio je glazbenik.

image
RTL

"Fantastično mi je to, kada pred sobom imaš publiku i njihove reakcije. Uvijek je dobro imati povratnu informaciju, na taj je način lakše komunicirati i prezentirati ono što se događa na sceni. Glas naroda je dragocjen podatak za svakoga tko radi ovako velike projekte i on je za njih napravljen", komentirala je voditeljica Nikolina Pišek prije samog početka showa, a ovim projektom vratila se u domaće medije.

Linker
26. travanj 2024 14:51